Unul din cele mai importante, magice si frumoase evenimente din viata unei femei este casatoria. Este momentul in care destinul uneste doua inimi, la bine si la rau, pentru tot restul vietii. Importanta acestui eveniment trebuie marcata si prin alte elemente. Rochia de mireasa este unul dintre ele. Pentru a alege rochia ideala orice femeie trebuie sa tina cont de cateva lucruri: in ce anotimp va avea loc nunta, in ce locatie va fi emenimentul, tipul de silueta pe care il are mireasa, cine croieste rochia etc.

Din ce in ce mai multe femei aleg coritorii specializate pentru rochii de mireasa sau de ocazie. Este cel mai bine, deoarece o astfel de tinuta trebuie sa se potriveasca cat mai bine persoanei care o poarta, nu numai din punct de vedere al siluetei, ci si din punct de vedere al personalitatii. Astfel, viitoarele mirese aleg rochii de nunta de la croitoria Picasso. De ce? Pentru ca aici vor gasi intelegerea necesara in vederea realizarii unei rochii perfecte pentru un asemenea eveniment magic. Viitoarele mirese care se adreseaza croitoriei Picasso, se lasa adesea ghidate de coritoresele pricepute de aici, ce au o vasta experienta in crearea rochiilor de ocazie si stiu imediat ce i se potriveste fiecarei femei in parte. Poate veti avea chiar surpirze si veti afla ca un anumit tip de rochie, pe care il credeati nepotrivit siluetei voastre, vi se potrvieste, de fapt, mai bine ca orice. Cu specialistii de la croitoria Picasso veti putea sa va dezvoltati ideea.

Puteti lua un element de la o rochie, un alt element de la alta rochie si tot asa, pana cand veti crea un model final inedit. Nu va fixati pe un singur model, fiti creative, deoarece coritoresele de aici pot sa realizeze orice. Incercati sa fiti voi insiva. Rochia trebuie, asa cum spuneam, sa reflecte personalitatea fiecareia. Este usor sa copiati stiluri sau imagini, insa aduceti-va aminte de un lucru: peste 10 ani, cand va veti uita la fotografiile de la nunta, trebuie sa va vedeti pe voi insiva, asa cum sunteti si nu o copie a cuiva. Rochia purtata acum la nunta, trebuie sa va trezeasca amintiri placute si peste 10 sau 20 de ani. Vorbiti deschis cu cei de la croitoria Picasso pentru a stabili fiecare detaliu, ce va place si ce nu va place. Fixati de la inceput un buget si incercati sa va incadrati in suma disponibila. La Picasso se va putea crea orice, pentru orice buzunar.

De asemenea, nu uitati sa va faceti o programare. Ca orice croitorie sau casa de moda care se respecta, totul se face cu programare. De ce? Pentru ca doar asa persoana care se va ocupa de voi va avea timpul necesar pentru a discuta. Ganditi-va doar cat de neplacut este atunci cand intrati intr-un magazin si cereti detalii despre un produs, iar in spatele vostru mai sunt alte persoane care nu au rabdare si va arunca priviri deloc prietenoase. La Picasso nu se va intampla asa ceva. Programarea si timpul alocat unei cliente se respecta cu sfintenie. Asadar, pentru nunta de vis, croitoria Picasso va creeaza rochia perfecta.