Noapte buna, suflet sensibil! Sa iti fie noaptea parfumata si placuta!

Urarile mele de noapte buna sa te gaseasca bine, cu sanatate si veselie. Sa ai o seara binecuvantata si o noapte cat mai buna.

Am trimis luna sa-ti spuna buna seara, noapte buna.

Am trimis stele-n graba sa iti dea luna podoaba.

Am trimis ceru-nstelat si tot ce-a fost rau el a luat.

Am trimis un ingeras sa-ti dea un vis dragalas.

Tu, faptura minunata, sa ai o noapte instelata, cu sanatate, pace in suflet si vise placute.

O noapte frumoasa si linistita, drag prieten.

Pe acest blog vei gasi multe alte urari de seara placuta si mesaje de noapte buna. Vei gasi din cand in cand si videoclipuri de pe canalul meu de youtube. Chiar si in acest articol am pus link catre unul dintre videoclipurile cu urari de buna dimineata.

Totusi, pentru ca vreau sa iti ofer mai mult de atat de cate ori ajungi pe blogul meu, am sa postez in aceasta seara un mic citat care imi place foarte mult si care sper sa te incante si pe tine.

Este preluat de pe blogul vienela.ro.

lensa.ro

“În această noapte nu te voi întreba nimic. Voi lăsa tăcerile să ne vorbească, în timp ce vântul va cânta în surdină melodia verii tomnatice, iar noi vom simţi în alb-negru, între lumina lunii şi obscurul pământului obosit. Îţi vei apăsa palma pe coapsa mea fierbinte, căutând moliciunea de acuarelă a unui tatuaj încă nenăscut.

Vei coborî spre glezna-mi împodobită, sorbind iubire. Trupul meu, remodelat, se va încolăci peste al tău, clădindu-şi cuib din arhitectura cărnii tale. Ne vom îmbăia în parfumul teiului udat de ploaie, încercând să descifrăm tainele unui zodiac de patimi amoroase intr-o iubire de o noapte.”

Articolul este mai lung. Am pus link spre el, in caz ca vrei sa te delectezi cu ceva frumos la ceas de seara.
Pana maine dimineata, cand ne vom reintalni la cafeaua de dimineata, eu iti spun noapte buna, iti trimit cele mai calde si sincere ganduri si iti urez sa ai o seara de poveste si o noapte odihnitoare, fara doruri, griji, suparari sau dureri.
Noapte buna, suflet sensibil! Sa iti fie noaptea parfumata si placuta si sa te odihnesti bine!

 

 

Cu foarte multi ani in urma am locuit la etajul al treilea al unui bloc. Era o zona frumoasa, apartamentul era decomandat, iar balconul era urias. Imi placea sa imi petrec serile de vara acolo, pe balcon. La fel si diminetile.
Imi amenajasem un coltisor tare frumos, cu o canapea acoperita de paturi pufoase, un raft pe care pusesel cele mai de pret carti ale mele, un covoras pe jos, o masuta pentru cafea si multe ghivece cu flori. Era un mic colt de rai, as putea spune.
In noptile caniculare de vara imi aduceam o plapuma. O intindeam pe jos so dormeam acolo, in cantecul greierilor si in leganatul viselor. Era coltul meu de rai, coltul minunat al unui om sensibil care iubeste linistea si frumosul.
Coltul tau de rai din casa cum arata?

Noapte buna, sufletel sensibil! Sa iti fie noaptea parfumata si placuta, sa te bucuri de clipe de liniste si de tot ce este frumos!

Noapte buna suflet sensibil! Sa iti fie noaptea parfumata si placuta!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.