Discutam aseara cu sotul meu despre cat mi se pare de greu uneori, cand ma intreaba ce vreau de la magazin, sa ma decid asupra unui singur produs, din miile de sortimente de dulciuri existente pe piata. Candva totul era mult mai simplu, deoarece ofertele nu erau prea diversificate. Mi-a spus ca asa se intampla in mai toate domeniile, ca este la fel de greu sa iti alegi firma cu care sa calatoresti in strainatate sau pantofii pe care sa ii incalti. I-am dat dreptate, caci mi-am amintit imediat in ce dilema intru atunci cand trebuie sa aleg o bluza, o crema de maini sau orice altceva. Totusi, mi se pare firesc sa avem preferinte, sa ne decidem destul de usor dupa ce incercam un anumit produs ori serviciu, daca suntem multumiti de el. De exemplu, am prieteni care au calatorit in strainatate cu firma de transport international NICKTRANS si care mi-au spus ca nu ar merge cu alta firma tocmai pentru ca NICKTRANS le-a oferit ceea ce aveau nevoie: siguranta, conditii bune si preturi excelente.

Cunosc si firme de transport international si turism care promit si nu se tin de cuvant, dar nu le voi mentiona aici numele. Prefer sa scriu astazi despre lucruri pozitive, despre firme care merita sa fie laudate, despre cele precum NICKTRANS, firma care isi respecta clientii si le ofera servicii complete de transport: rezervari de bilete, asigurari medicale, consultanta, inchirieri de autocare, comercializare de sejururi turistice etc. Nu stiu daca mai este necesar sa spun si faptul ca, inainte de toate, aceasta firma din Suceava ofera clientilor sai transportul in strainatate in conditii de siguranta deplina si un maxim de confort.

Daca sunteti interesati, va mai spun ca la NICKTRANS aveti posibilitatea de a alege tot ceea ce v-ar putea trebui pentru o calatorie fara stres, fara griji, fara nervi: rezervarea biletelor de autocar, rezervarea biletelor de avion, asigurarile medicale pentru calatorii in strainatate, informatii turistice (mie acestea mi se par foarte importante, deoarece e bine sa stim cat mai multe despre tara in care urmeaza sa calatorim), precum si comercializarea de produse turistice – sejur pe litoral, sejur in statiuni montane, tratament balneo – medical, tururi si circuite, excursii scurte si posibilitatea de a inchiria autocare, microbuze, autoturisme.

nicktrans-111-370x240

Societatea NICKTRANS dispune de patru autocare de doua si trei stele dotate cu aer conditionat, sistem de incalzire independent, instalatie audio-video, DVD, toaleta, bucatarie etc. Consider ca tot ceea ce ofera acasta firma clientilor sai este suficient pentru a-i face sa revina si chiar sa o recomande altora. Despre asta e vorba in economia de piata. Daca esti bun si iti respecti clientul, daca ii oferi ceea ce ai promis, cu siguranta acesta va fi multumit si, la randul sau, iti va oferi ceea ce ai nevoie: va vorbi si altora despre tine si te va lauda, va imprastia in lume vestea ca exista o firma de transport international de persoane care isi duce intotdeauna clientii la destinatie in conditii de siguranta deplina si confort sporit.

“SC NICKTRANS SRL -Suceava este infiintata in anul 2004 , obiectul principal de activitate constand in transport international de persoane si turism, compania dispunand de patru autocare Mercedes clasificate la doua respectiv trei stele , precum si de patru microbuze clasificate la o stea cu sistem de incalzire independent…”