Orice producator de bere stie ca are nevoie de lada si naveta bere reprezentative pentru produsele lor. Clientii fideli devin dependenti de o anumita marca de bere, prin urmare nu cauta orice bere, ci se uita prin magazine dupa o anumita bere.
Ca la un pachet de tigari sau la o cutie de bomboane ambalajul capata identitatea produsului, fiindca vanzarea o fac impreuna.
Cum suntem interesati de cel mai bun detergent, de cea mai buna pasta de dinti, ca antreprenori este recomandabil sa ne intereseze cel mai bun producator de ambalaje care sa ne asigure succesul pe piata.

Schoellerallibert.com sustine toti producatorii prin ambalajele pe care le furnizeaza si prin personalizarea lor.
Cei 53 de ani de experienta pe piata internationala a producatorilor de ambalaje din plastic se concretizeaza in calitatea premium a serviciilor si produselor oferite. Iata prezentarea celor mai importante dintre ele:
-in stoc sunt mii de produse adaptate trasportului produselor lichide sau solide, in cantitati mici sau mari. Pe langa navete din plastic exista si containere pentru oua lichide, lactate si alte transporturi dificile la distante mari sau in incinta fabricii sau fermei. Acest producator de ambalaje furnizeaza si recipiente care se inchid ermetic pentru transportarea unor substante daunatoare.

-navetele din plastic pentru bere sunt personalizate la cerere cu numele, culorile si insemnele producatorului respectiv, Schoellerallibert sustinand acesta strategie a producatorilor de a atrage atentia asupra produselor lor.
-materialul din care sunt fabricate ambalajele este de calitate superioara, astfel ca multe dintre acestea rezista o perioada mare de timp si isi pastreaza aspectul.

-ambalajele pot fi curatate in profunzime cu apa si cu detergent dupa fiecare folosire sa fie perfect curate.
-multe dintre ambalaje sunt pliabile, ceea ce inseamna ca ocupa loc putin in depozite.
-la cererea clientilor se realizeaza ambalaje dupa dimensiunile si nevoiel acestora, mai intai un exemplar de proba, pentru testarea rezistentei si dupa aceea se trece la productia in masa. In cazul in care un client are nevoie de un ambalaj atipic si nu il poate proiecta singur, solicita firmei prezentate mai sus sa se ocupe si de proiectare.
-producatorul de ambalaje din plastic cu 53 de ani vechime pe piata internationala a gandit si strategii de facilitare a manipularii containerelor mari, multe dintre ele fiind prevazute cu roti sau cu sine. De asemenea recipientele mari sunt prevazute si cu robinete pentru golirea rapida si incarcarea unor sticle mai mici.

Navetele de bere din plastic sunt rezistente, ofera si publicitate prin personalizare si sunt prevazute cu spatii de prindere cu mana pentru manipularea cu usurinta a lor.
Tot pentru transportul si depozitarea marfurilor magazinul pune la dispozitia cumparatorilor paleti din plastic. La cerere, marfa se livreaza rapid la adresa indicata ca fluxul productiv sa se desfasoare normal si marfa sa ajunga la consumatori.

Multi dintre fabricantii de bere si de sucuri au pus la punct parteneriate de lunga durata cu producatorul de ambalaje din plastic amintit mai sus.
In portofoliul acestui distribuitor se afla si renumiti producatori de lacuri, vopsele si materiale de constructie (ati vazut galetile cu lavabil si diferiti adezivi din magazine), dar si branduri renumite din industria produselor lactate.