Monitorizare flota auto cu ajutorul Multifleet – avantaje

Tot mai multe firme aleg sa se foloseasca de sistemele de monitorizare a flotei auto folosind serviciile Multifleet, caci au in acest fel o multitudine de avantaje deloc de neglijat. Exista multe alerte care functioneaza in timp real si care trimit atentionari la firma ori de cate ori un vehicul al flotei auto efectueaza o livrare la un client, cand si unde se face alimentarea cu carburant pentru fiecare vehicul in parte, unde si cand se efectueaza o descarcare dintr-o basculanta sau betoniera, cand un vehicul sau utilaj iese de pe traseul care a fost prestabilit, cand se depaseste limita de viteza admisa, cand soferul stationeaza prea mult intr-un loc si tine, in acelasi timp, motorul vehiculului pornit.

Tot la capitolul avantaje aduse de monitorizarea flotei auto prin intermediul serviciilor Multifleet mai putem aminti faptul ca se pot contoriza kilometri efectuati in interes personal, ca se pot stabili cele mai potrivite rute si cele mai eficiente trasee, alerte chiar si pentru situatiile in care nivelul de carburant din rezervor scade brusc etc. Mai mult, sistemul trimite la firma note si alerte despre felul in care conduce fiecare sofer in parte, lucru cat se poate de benefic, caci se pot da avertismente sau chiar se poate renunta la cei care nu vor sa respecte politica firmei si sa se comporte exemplar. Prin intermediul acestor servicii se poate face pana si verificarea alimentarilor astfel incat sa se poata confrunta ceea ce este pe hartii cu bonurile fiscale de la benzinarii.

Legat de aceste aspecte, vreau sa va spun ca am un cumnat care lucreaza ca sofer profesionist in Uniunea Europeana. S-a intors acum cateva zile acasa pentru un mic concediu si ne-a povestit despre faptul ca masinile sunt dotate cu tot felul de aparate care transmit la firma date despre absolut tot ceea ce misca in vehicule, pe langa ele etc. Cu alte cuvinte, in strainatate nu exista ca soferul sa depaseasca viteza maxima admisa, sa fure motorina, sa plimba masina pe unde are el chef ori sa conduca atat timp cat are chef. Fiecare miscare le este atent monitorizata si orice abatere are urmari serioase, mergand de la penalizari si pana la desfacerea contractului de munca.

Ce drept, si firmelor le merge mai bine afara, pentru ca soferii nu mai sunt stapanii absoluti, ci sunt angajati ca in orice alt domeniu de activitate. Lucrurile incep sa se schimbe totusi si la noi. Tot mai multe firme se preocupa sa aiba tot ceea ce inseamna monitorizare flota, management flota, localizare gps, urmarire gps, monitorizare vehicule etc.

Daca aveti o firma si sunteti interesati de monitorizare gps flota auto, iata datele de contact ale celor de la Multifleet:

Sos. Bucuresti-Ploiesti Nr.17 Et.4, Sector 1 Bucuresti, 013682

Phone: +40 317 102 085; +40 317 102 087

Fax: +40 317 102 086

Web: www.auto3p.com.ro

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.