Din câte modele verighete există pe acest pământ, iată că nepotul a reușit să îl rețină chiar pe cel care, de vreo șapte ani (aceasta este vârsta copilului), îi trece deseori pe sub ochi atunci când soțul meu îl ia în brațe, când îi arată ceva, când se joacă și, în general, de câte ori se întâlnesc. Așa se face că la serbarea de iarnă copilul ne-a surprins prin faptul că l-a recunoscut pe Moș Crăciun după verigheta pe care o purta pe degetul inelar al mâinii stângi. Nu a făcut o tragedie din asta, nu l-a dat de gol în fața celorlalți copii din clasă, ci ne-a spus acasă că nici măcar Moș Crăciun nu poate avea verighete identice cu ale noastre.

Pentru a-l convinge că se înșeală, am intrat în magazinuldeverighete.ro și i-am arătat cât de multe modele există, apoi i-am explicat pe înțelesul său că orice om e liber să își cumpere ce verighetă dorește. La fel ca și la roboții care îi plac micuțului atât de mult și care se găsesc prin toate magazinele, deși există destule modele verighete, ele nu sunt niciodată suficiente, astfel că un anumit model de verighetă se poate regăsi la mai multe cupluri, mai ales de când accesul la internet a rupt barierele și a dat omului posibilitatea de a comanda ceea ce îi trebuie fără să mai iasă din casă.

Pentru cei care doresc să vadă și să atingă obiectele înainte de a le cumpăra, voi recomanda astăzi Magazinul de verighete ploiesti, un loc de-a dreptul magic, unde o mulțime de modele verighete din aur alb, aur roz, aur galben sau diverse combinații așteaptă cu nerăbdare perechile de îndrăgostiți care să le scoată din anonimat și să le pună în valoare. De la verighete simple, clasice, și până la verighete de lux lucrate manual, cu diamante și zirconiu, în magazinul de verighete ploiești doritorii pot găsi cam tot ce și-ar putea dori în materie de verighete pentru cununie.

Toate produsele sunt de o excelentă calitate, au cele mai mici prețuri de pe piața din România, iar promptitudinea și seriozitatea angajatilor fac din alegerea și cumpărarea verighetelor o experiență extrem de plăcută. În plus, toate produsele au garanție un an. Gravura personalizată și cutia pentru verighete sunt întotdeauna cadou din partea magazinului de verighete ploiesti, al cărui showroom se află pe strada Poștei, nr 32. Pentru cei interesați las și un număr de contact: 0732 396 333.

Vă spun cu sinceritate că mi-ar fi extrem de greu să îmi aleg, din cele aproximativ 800 de modele verighete disponibile la comandă, un singur model, căci toate au un magnetism aparte. Îmi dau seama cât este de grea alegerea pentru cei care acum se pregătesc pentru cununia religioasă și vor să aleagă cel mai frumos, mai ieftin, mai deosebit model de verighete. Singurul meu sfat ar fi să nu se grăbească, să studieze cu atenție ofertele din magazinul de verighete Ploiești, căci alegerea este pentru întreaga viață și ar fi păcat să rămână cu regretul de a fi cumpărat în grabă, înainte de a vedea cât mai multe modele de verighete.