De la o vreme ma tot luptam cu o tuse insistenta care nu voia sub nici o forma sa treaca. Am fost la cativa medici, am facut diverse analize, insa totul in zadar. Rezultatele spuneau ca sunt sanatoasa tun, in vreme ce eu imi pierdeam noptile tusind pana oboseam. Am eliminat din camera cam tot ceea ce am crezut ca mi-ar putea face rau, ba chiar am schimbat si detergentii cu care spalam lenjeria de pat. In zadar. Tusea continua sa ma chinuie. Intr-un final am decis sa incerc si un purificator de aer. Am descoperit modele noi de umidificatoare si purificatoare de aer pe site-ul celor de la nichiduta.ro si am comandat fara sa stau pe ganduri.

Am optat pentru un model care are lumina de veghe si o capacitate de 3,5 litri. Acest umidificator si purificator a reusit sa faca in cateva zile ceea ce nu au reusit medicii si toata experienta mea de viata. Am scapat de tusea care nu ma lasa noptile sa dorm, caci trebuie sa spun ca numai atunci cand dormeam ma confruntam cu necazul acesta. Acum, daca dau timpul inapoi, imi dau seama ca, cel mai probabil, totul se intampla din cauza ca aici noptile sunt reci, motiv pentru care dormim cu centrala termica pornita. In dormitor avem un calorifer mare. E bun, incalzeste bine camera, insa in acelasi timp usuca mult prea tare aerul.

Adevarul este ca in magazinul online nichiduta.ro, la descrierea produsului, scrie ca modelul se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 9 ani +. Asta poate insemna orice varsta, nu-i asa? Sa va spun un secret: de foarte multe ori eu cumpar produse care sunt destinate copiilor, daca se potrivesc nevoilor mele, deoarece am impresia ca acestea sunt de mai buna calitate decat cele fabricate numai pentru adulti. Parintii si autoritatile au grija ca produsele destinate copiilor sa fie verificate, testate si omologate cu adevarat. De aceea am si cautat modele noi de umidificatoare si purificatoare de aer pe un asemenea site, care comercializeaza in general produse pentru copii.

Asadar, am un umidificator si purificator cu lumina de veghe BO Jungle capacitate 3.5 litri care chiar isi face treaba pentru care a fost proiectat. Rezervorul are o capacitate de 3,5 litri. Capacitatea de umidificare este de 300 ml pe ora, asa ca nu uitati sa verificati dimineata si seara aparatul. Puteti, la nevoie, sa optati pentru intensificarea umidificarii configurand manual cu ajutorul butonului. Acest umidificator cu aer rece si lumina de veghe a fost dotat cu un filtru HEPA care ajuta la o mai buna filtrare a aerului de bacterii, alergeni si diferite substante chimice.

Se apropie iarna. Frigul de afara se va intensifica, iar noi vom incalzi mai tare casele. Pentru a va asigura ca aerul din camera copilului (sau chiar din dormitorul adultilor) are umiditatea potrivita, e bine sa apelati la un asemenea umidificator si purificator de aer. Desigur, asta nu exclude grija pe care trebuie sa o avem fata de curatenia si aerisirea zilnica a camerei, mai ales daca in ea doarme un copil. Tot pe site-ul nichiduta.ro veti gasi si multe alte produse destinate copiilor, toate la preturi foarte bune si de o calitate neindoielnica.