Iti doresti sa arati bine, sa fii sexy, sa fii o prezenta feminina de invidiat atunci cand iti faci aparitia. Nu este deloc usor, mai ales ca in jurul taliei colaceii tradeaza imediat daca ai luat cateva kilograme in plus. Pentru perfectionista din tine, corsetul modelator este o solutie. Iata de ce.

Corsetul modelator sau ce porti sa arati impecabil si nimeni sa nu stie

Un corset dama modelator iti poate aplatiza zona abdomenului si face ca acei colacei inestetici din jurul taliei sa dispara. Poti purta orice rochie sau tinuta mai mulata, fara sa te mai deranjeze linia inestetica a corpului. Efectul este unul instant si diferenta este vizibila. Cu-i nu ii place sa aiba abdomenul mai plat si bustul mai mult scos in evidenta?

Corsetele de la Clessidra au un efect multiplu. Datorita materialelor de calitate acesta se muleaza perfect pe corpul tau, nu se ridica, nu se ruleaza daca te misti. Are si tije de sustinere si asta il face sa stea fix pe corpul tau. Sistemul de inchidere este de tip mos si baba, dispus in 3 randuri. Asta pentru ca pe masura ce talia ta este tot mai bine definita si pierzi din centimetri, sa adaptezi inchiderea corsetului la talia ta.

Produsele de la Clessidra au efect multiplu si pot:

  • Sa ofere suport lombar si astfel te ajuta sa iti corecteze postura.
  • Sa creeze efectul termic – iti incalzeste zona astfel incat sa iti amplifice efectul efortului fizic si sa iti „lucreze” zona.
  • Te ajuta sa iti limitezi portiile. Prin compresia pe care o realizeaza asupra stomacului practic nu iti permite sa consumi portii mai generoase.
  • Reduce durerile de spate si te ajuta sa iti lucrezi muschii abdominali si dorsali.

Totusi pentru a avea parte de toate beneficiile pe care un corset le poate oferi trebuie sa alegi corect tipul de produs. Atentie la gradul de compresie al acestuia, intrucat nu oricine poate suporta nivelul agresiv, de compresie foarte ridicata. Atentie si la marime, intrucat nu este indicat sa alegi o marime mai mica si sa exagerezi incercand sa suporti corsetul atat de stramt pe corpul tau.

De asemenea, o atentie deosebita este acordata si celor care sunt in perioada de refacere de dupa nastere. Exista centuri postnatale speciale pentru perioada post partum.

Verifica pagina clessidra.ro pentru a vedea preturile.

One thought on “Modelare corporala – cum obtii un efect instant, cu lenjeria modelatoare”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.