Mobila de bucatarie actuala

Nu voi face poze cu mobila de bucatarie actuala, desi ea inca arata relativ bine. E tipul de dulap vechi, cu multe sertarase inutile, cu prea putine rafturi, neindestulatoare pentru o familie cu trei membri. De fapt, cat timp am fost doar noi trei ne-a cam ajuns spatiul, ca ne rezumam la strictul necesar. Acum avem multi “copii” si suntem nevoiti sa tinem castronelul cu boabele pisicilor sus, pe mobila de bucatarie, acolo unde cainele nu reuseste sa ajunga pentru a le jefui. Mobilierul este alb cu rosu, ceea ce mie imi place mult si imi da senzatia ca am o bucatarie vesela, mai ales pe timpul primaverii si al verii, cand mai aduc in casa cate o crenguta rupta dintr-un pom, cate o floare culeaza din drum…

Mobila de bucatarie pe care o doresc

Daca m-ar pune cineva sa raspund cu sinceritate, cred ca as avea nevoie de un intreg articol pentru a descrie in amanunt mobila de bucatarie pe care o doresc, cea la care visez de cativa ani de zile. In primul rand imi doresc sa fie de cea mai buna calitate, sa reziste macar atata timp cat a rezistat si dulapul pe care il am acum. Imi mai doresc sa aiba multe sertare spatioase, in care sa imi incapa tot ceea ce detin prin bucatarie, dar si sa fie alb cu rosu, caci tare mult imi place aceasta combinatie de culori. Am vazut asa ceva in magazinul online http://www.germankitchens.ro/ si, de va fi sa imi schimb mobila de bucatarie, de acolo voi lua alta, tocmai pentru ca mobilierul lor intruneste toate conditiile mele.

Bucatarie de la www.germankitchens.ro

Ce imi mai place mie la acest site? Faptul ca le da clientilor sai posibilitatea de a-si configura singuri mobila, dupa gusturi, nevoi si preferinte. Va invit si pe voi sa va jucati in 3D pe site-ul lor si veti vedea ca da un soi de dependenta si o dorinta tot mai mare de a schimba mobilierul din bucatarie cu unul nou, adaptat cerintelor si nevoilor omului modern. Sincera sa fiu, cred ca pentru mine mi-ar placea sa aleg mobila de bucatarie moderna din material lucios, insa tot uitandu-ma prin magazin am mai vazut si alte combinatii de culori care imi plac mult. Sa fie un semn ca mi-ar trebui mai multe bucatarii?

Dintre toate combinatii posibile in afara de alb si rosu, am impresia ca imi place cel mai mult combinatia de alb cu galben care ma poate face sa simt caldura verii chiar si in zilele de iarna, cand mai deschid geamul sa aerisesc bucataria. In plus, am remarcat ca alb galben se poarta in bucatarii 2017 si, daca dati clic pe link, puteti vedea si voi cat de frumos arata un strop de galben intr-o casa si mai ales intr-o bucatarie. Desigur, eu nu neg faptul ca atunci cand ai multe pretentii, si preturile probabil sunt pe masura (inca nu am verificat), insa e vorba despre o investitie pentru o viata, asa ca merita efortul, zic eu.

Sa va spun sincer, pana de curand nici macar nu auzisem despre German Kitchens, dar acum, ca am descoperit site-ul, imi vine sa il recomand tuturor, caci tare bine mai arata mobilierul fabricat in Germania. In plus, cand spunem Germania, parca spunem din instinct calitate, nu-i asa?