Mobila bucatarie de pe site-ul PremiaMob

Planuiam de cateva zile sa scriu un articol despre mobila de bucatarie care se gaseste in magazinul online Premiamob.ro, insa m-am tot luat cu alte treburi si am amanat pana in acest moment. Niste prieteni de familie isi cautau mobila de bucatarie. Adevarul este ca m-au intrebat daca stiu vreun magazin cu produse de calitate la preturi bune, insa la respectivul moment nu am reusit sa imi aduc aminte numele pe care doream sa il recomand. Au reusit ei sa il gaseasca singuri cautand pe internet, dupa care mi-au trimis un link si mi-au spus ca trebuie sa ma uit neaparat pe la mobilierul de bucatarie existent acolo, sa ghicesc pe care dintre ele l-au ales.

Modele de mobila bucatarie

De cum am dat clic pe link, sub privire mi-a aparut mobila de bucatarie despre care mi-am imaginat ca le-ar putea face cu ochiul prietenilor nostri. Stiam deja ca in bucataria lor totul trebuie sa fie alb, ca la spital, ca pentru ei albul simbolizeaza curatenia, puritatea, grija fata de tot ceea ce ii inconjoara. Pentru ca ne cunoastem de mult timp, sigur ca am intuit bine si am nimerit exact mobila de bucatarie care le-a placut si au cumparat-o. Trebuie sa recunosc faptul ca mi-a placut mult alegerea pe care au facut-o. Sa intrati si voi pe site-ul Premiamob.ro, daca vreti sa vedeti modele de mobila de bucatarie moderne, functionale si aspectuoase.

Mobila de bucatarie REUS

Mobila de bucatarie REUS este cea pe care au ales-o prietenii nostri de familie si care mie imi place atat de mult, incat vreau neaparat sa o arat si celor ce imi citesc blogul. Este vorba despre mobilier cu fata alba – zada sibiu, avand carcasa din nuc caravaggio si blatul granit deschis. Este mobila de bucatarie pe care orice familie si-ar dori sa o aiba in casa, caci este foarte incapatoare. Avand mobila de bucatarie REUS, nu mai este nevoie de nici un alt corp de mobilier, caci absolut toate lucrurile pot fi bagate in aceste corpuri spatioase. Lungimea acestui set de bucatarie este de 260: 260 cm.

Dupa cum puteti vedea din imaginea alaturata, exista spatiu suficient atat pentru vesela de bucatarie, oricate piese ar contine aceasta, cat si locasuri in care sa poata fi incluse chiuveta, aragazul etc, astfel incat blatul sa poata ramane liber, iar bucataria sa arate intotdeauna de parca a fost abia aranjata. Prietenii nostri deja au montat mobila de bucatarie REUS in casa si pe blat au asezat obiecte dragute si mici vaze cu flori care sa inveseleasca atmosfera.

Tot in magazinul online Premiamob am mai vazut ceva dragut, care mi-ar placea sa isi gaseasca locul in casa mea: mobila de bucatarie Margaret 3 260 (lungime set Bucatarie Margaret 3: 260 cm). Daca as avea o incapere mai mare, cu siguranta fix acest mobilier de bucatarie mi-as cumpara, caci imi place faptul ca este spatios, are culori calde, frumoase, dar are si geamuri prin care se pot vedea diversele obiecte de artizanat pe care le colectionez. Cum vi se pare aceasta mobila de bucatarie? Dar magazinul online Premiamob.ro?

Pentru mai multe informatii:

Showroom Silvarom Baia Mare
Bd. Independentei, nr. 64
Baia Mare, Maramures

Telefon fix: 0262 349 144
Telefon mobil: 0748 119 453