O persoana publica avand milioane de admiratori infocati nu isi poate face publice datele de contact sub nicio forma! Aparent, viata vedetelor este usoara, dar ele sunt vanate in permanenta de presa si fanii inraiti sunt gata sa le sufoce. Imi place un videoclipul in care Tarkan fuge pe strazi, sare garduri nu stie unde sa se ascunda de fetele care il alearga sa il sarute. Este posibil ca si vedetele de la noi sa pateasca la fel, in cazul in care fanii le stiu adresele.

Cantaretii au nevoie de multa liniste si intimidate in caminele lor, fiindca presiunea din timpul spectacolelor isi spune cuvantul.
Imaginati-va ce s-ar face Delia, daca nu ar exista impresar Delia care sa puna la punct toate angajamentele si sa vorbeasca la telefon cu fiecare organizator de spectacole sau client care doreste ca solista sa ii cante la nunta, la botez sau la aniversare! Iarna, sute de proprietari de restaurante, pensiuni si hoteluri doresc sa faca o programare ca Delia sa cante de Craciun sau de Revelion. Cu siguranta ca nu ar mai fi timp de repetitii si de pregatirea costumelor sau de intretinerea imaginii, daca artistul s-ar ocupa si de impresariat!

Pentru asta, Delia, Andra, Inna, Smiley, Bendeac si alte vedete apeleaza la impresari dotati cu multa rabdare si tact, care sa le stabileasca agendele de evenimente si concerte.


Prin impresarul ei, Delia este mult mai aproape de fiecare dintre noi decat pare. Detaliile contractului se pun la punct telefonic si tot asa se face si rezervarea. In momentul in care impresarul a promis ca Delia va urca pe scena la data stabilita de comun acord, asa va fi.
De ce Delia? Pentru ca este fermecatoare din cap pana in picioare, arata ca o diva si are o voce puternica avand un timbru inconfundabil.
Fiindca are in repertoriul personal piese de valoare, care au toate calitatile sa devina slagare internationale, daca artista ar beneficia de publicitate in afara tarii. La nunti solista vine cu un repertoriu variat menit sa satisfaca toate gusturile. Toata noaptea Delia isi tine publicul aproape cu muzica populara, slagare romanesti si slagare internationale din toate timpurile.

Delia este o legenda vie pe care toti doresc sa o vada, sa o asculte, sa o atinga si sa o admire. Multe adolescente vin de la mii de kilometri sa poata face rost de o poza cu vedeta, pe care sa o posteze cu mandrie pe retelele de socializare.
In ciuda succesului rasunator, Delia nu este o vedeta mofturoasa, cu aere, ci se adapteaza publicului pentru care canta. Totul incepe de pe site-ul Contact-artist.ro, de unde mai poti racola un artist la fel de mare, de pilda un actor, care poate si prezenta in maniera comica ceea ce este stabilit in program si spune in acelasi timp glume si bancuri bune. Cu lista clara in minte, suni impresarul si stabilesti cu el detaliile. Pretul nu este afisat pe site, fiindca ar fi imposibil acest lucru. Sa va explic de ce!

Poti cere acelasi pret pentru o nunta din Bucuresti si pentru una din Timisoara? Pretul prestatiei artistice trebuie sa acopere cel putin partial transportul artistului la distante kilometrice. De asemenea, de sarbatori sau aniversari Delia este invitata sa cante o ora cel mult doua, la nunta, poate intreaga noapte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.