Materiale didactice pentru învățământ primar

Fie că ești părinte, fie că ești cadru didactic, de materiale didactice pentru învățământ primar tot vei avea nevoie pentru a contribui în mod eficient la educația copiilor. Este foarte important să alegi cele mai bune resursele educaționale, căci de ele depinde felul în care copilul va percepe procesul de învățare.

Dacă materialele didactice sunt bine alese, copilul va învăța de plăcere, ca într-o continuă joacă. Din acest motiv vreau să recomand astăzi “Locul unde cartea întâlnește jocul”. Este vorba despre Editura Diana, de unde poți comanda atât materiale didactice pentru învățământ primar, cât și mobilier și accesorii pentru școală sau grădiniță.

Am pregătit o listă scurtă cu diverse materiale didactice pentru învățământ primar utile în primii ani de educație.

Sunt pachete educaționale de tip creativ care au integrate activități perfecte pentru copii de vârstă preșcolară sau scolară. Pot fi folosite în procesul educațional deopotrivă acasă și la școală sau grădiniță.

  • Caiete pentru clasa pregătitoare: caiete interdisciplinare, lecturi de vacanță, caiete de scriere pentru grădiniță și clasa pregătitoare
  • Suplimente de limbă engleză redactate în așa fel încât să fie în conformitate cu programa școlară
  • Culegeri de exerciții și probleme de matematică și explorarea mediului
  • Caiete de evaluare cu teste pentru comunicare în limba română
  • Caiete de vacanță pentru elevi de diferite vârste
  • Fișe de lucru și caiete educaționale speciale gândite în așa fel încât să aibă o grafică atractivă și veselă care să trezească în fiecare copil dorința de a afla mai multe, de a învăța prin joacă.

Când cauți noi materiale didactice pentru învățământ primar, nu uita să studiezi oferta editurii Diana, căci resursele educaționale disponibile pe site sunt foarte multe și moderne și pot fi o sursă inepuizabilă de învățare pentru copii de clasă pregătitoare sau din învățământul primar. Toate au rolul de a stimula originalitatea, imaginația și de a încuraja luarea inițiativei, adică exact ceea ce se urmărește prin procesul de învățare după mijoace moderne.

Pachete care conțin Auxiliare APROBATE și caiete educaționale

materiale didactice invatamant primar

 

Set patru cărți, A4, grupa mare 5-6 ani (autor L. Culea) – Aprobat MEN

materiale didactice gradinita

 

edituradiana.ro