In familia mea ne distram mult pe seama faptului ca eu nu am primit nimic, iar sora mea a primit totul. In vreme ce ea are niste sani care nu incap in nici un sutien existent pe piata si este nevoita sa isi faca pe comanda, eu am avut in aceasta viata doar vreo cinci sutiene, iar astea cumparate numai pentru a fi purtate cu bluzite transparente. Nu am ce sa bag in ele. Multe fete m-au intrebat, de-a lungul timpului, de ce nu apelez la o clinica specializata, sa beneficiez de procedura de marire de sani. Raspunsul a fost, invariabil, “pentru ca ma simt bine cu mine, nu sunt complexata de faptul ca am sanii atat de mici si, in ciuda credintei populare, barbatilor le plac si femeile ca mine”.

Vine totusi o vreme in viata oricarei femei cand sanii ei, oricat ar fi de micuti, adolescentini, isi pierd din fermitate, din elasticitate si din farmec. De cum am observat acest lucru, gandul mi-a zburat catre o marire de sani. Pana la urma, de ce nu?, mi-am spus in gand si m-am apucat sa caut detalii pe internet. Am gasit o clinica de chirurgie plastica si estetica de unde am aflat o multime de informatii utile, caci nu poti pleca la drum nepregatit, mai ales cand ai de gand sa faci schimbari majore corpului tau.

Ceea ce am aflat m-a dat putin peste cap, dar nu m-a facut sa renunt, ci doar sa imi doresc sa lupt pentru a realiza ceea ce mi-am propus. Dar sa intru putin in detalii, ca sa va lamuresc si pe voi, cele ce imi cititi blogul, in caz ca va doriti o marire de sani si nu stiti de unde sa incepeti.

Marirea sanilor se poate realiza prin doua proceduri: marirea sanilor cu ajutorul unui implant mamar sau marirea sanilor fara operatie, prin injectarea de grasime proprie. Ambele proceduri au preturi destul de mari pentru salariile din tara noastra, numai ca eu muncesc in strainatate si, cu un minim efort, mi le-as putea permite. Pretul unei interventii chirurgicale de marire a sanilor prin implant mamar costa intre 2700 si 3000 de euro. Pretul pentru marirea sanilor prin injectare de grasime proprie (metoda nechirurgicala) variaza intre 2000 si 2500 de euro. Pretul pentru procedura de liposuctie completa cu injectare de grasime pentru marirea sanilor este undeva intre 2500 si 3000 euro.

Dupa cum spuneam, pentru mine personal nu banii ar fi problema. Din nefericire, am un drum lung de parcurs pentru a ajunge sa imi maresc sanii. Desi probabil procedura chirurgicala imprima o forma ideala sanilor, parca as prefera sa nu apelez la bisturiu. Ar ramane a doua varianta, cea de marire a sanilor prin injectare de grasime proprie. Dar de unde grasime, cand eu sunt slaba ca o scandura? Nu cumva ar trebui sa urmez intai o cura de ingrasare (da, eu sunt ciudata care, intr-o lume unde toti incearca sa slabeasca, isi doreste sa se ingrase macar cateva kilograme)?

Desigur, aceste proceduri, desi sunt relativ simple, nu pot fi facute de pe o zi pe alta. Dar doctorii clinicii sunt acolo tocmai pentru a sfatui pacientele, pentru a veni in intampinarea nevoilor pe care acestea le au si pentru a lua cele mai bune decizii in baza informatiilor. Mai multe amanunte gasiti cu un clic pe linkul de mai sus. Eu ma duc sa mananc ceva, caci vreau neaparat sa ma mai ingras putin.