Mama mea e o ciudată, o femeie greu de înțeles, care iese din tipare fără să vrea din cauza gusturilor pe care le are. Unii își vor închipui că e doar o minciună sau o încercare de a denigra persoana care mi-a dat viață, însă faptele ei sunt dovada că nu exagerez cu nimic. Dacă știți pe cineva mai ciudat, vă rog să îmi spuneți, căci deja mă simt ca fiul unei extraterestre care s-a rătăcit pe aici și care nu își găsește locul, părea să spună Ionuț aseară, când toți au râs de nebuniile mele.

-Mama, îți plac dulciurile?

-Sigur că da! Sunt înnebunită după ele.

-Care e dulcele tău preferat?

-Ciocolata Excellence de la Lindt.

-Păi să vedem ce conține “dulcele” tău preferat: ciocolată neagră, coajă de portocală și migdale. Clar, toate aceste ingrediente sunt dulci, nu-i așa? Care este sucul tău preferat, mama?

-Sucul natural de portocale, fără zahăr sau alți îndulcitori.

-Aha, adică o chestie acră amăruie, nu? Și te-ai supărat pe restaurantul care ți-a trimis mâncare foarte picantă, când tu în comandă ai specificat clar că nu vrei nimic spicy, fără să iei în calcul faptul că produsul ales de tine era tot compus din ingrediente îmbibate în chestii spicy. Dar tu nu ești o femeie ciudată, nu-i așa?