Recomandari de magazine online

Mi-aș fi dorit, acum câțiva ani, când am început eu să îmi comand lucruri de pe internet, să găsesc o pagină cu magazine online produse recomandări. O pagină în care oameni de încredere să posteze linkuri spre magazinele din care și-au comandat produse de care au fost mulțumiți. Eu am nimerit și magazine online bune, unde comenzile puteau fi date ușor, iar produsele veneau repede și în stare bună, am nimerit și magazine online mai puțin bune, de unde nu aș mai comanda nici dacă ar oferi lucruri gratis.

Voi fi sinceră și voi spune că fac afiliere cu magazinele online (unele dintre ele) de care am fost mulțumită eu sau familia mea. Asta înseamnă că eu recomand un magazin pe blog și, în cazul când cineva dă clic pe unul dintre bannerele de aici, apoi cumpără ceva din respectivul magazin online, eu voi câștiga de la firma respectivă un mic procent din vânzare, fără ca acest lucru să afecteze în vreun fel costurile finale ale cumpărătorului.

Așadar, eu vă recomand magazine unde produsele sunt de bună calitate și unde livrarea se realizează în condiții bune, iar voi, la rândul vostru, fără să depuneți nici un efort suplimentar, mă ajutați să câștig câțiva bănuți. E un târg cinstit. Eu vă recomand magazine online unde mai mereu puteți găsi promoții și reduceri, magazine care au produse ieftine și bune, iar voi, dacă vă comandați ceva, mă faceți fericită. 

Magazine din care îmi comand cărți – Libris este pe primul loc. Mi-am umplut o bibliotecă întreagă cu diverse cărți comandate din acest magazin, căci au o mulțime de titluri bune și prețuri fără concurență pe piața de la noi. Am descoperit și foarte multe cărți despre care nu auzisem și care mi-au făcut o impresie deosebită. Despre unele dintre aceste cărți am scris deja pe celălalt blog (vienela.ro). Despre altele probabil că voi scrie pe viitor, atunci când voi avea timp.

Magazine online cu îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și alte lucrușoare fără de care oamenii (femei și bărbați deopotrivă) nu se simt bine în pielea lor. Fie că aveți nevoie de haine pentru fiecare zi, fie că vreți o ținută deosebită pentru ocazii speciale, fie că vreți încălțăminte comodă sau în pas cu modă anilor 2017 – 2018, aici veți găsi tot ce vă doriți și multe altele, la care probabil nici nu v-ați gândit încă.

Vă puteți alege și diverse accesorii – curele, genți elegante și rezistente, ba chiar puteți să vă cumpărați echipament sportiv pentru a vă petrece timpul liber făcând mișcare, căci mișcarea înseamnă sănătate.

Magazine online produse recomandări
mycloset.ro

Magazine online produse recomandări

Magazine online de unde comand produse pentru animalele mele (pet shop) (am un câine, patru pisici și un hamster). Orice iubitor de animale care crește un câine, o pisică, un hamster sau orice altă vietate vrea să își vadă animalul de companie sănătos și fericit. De aceea vă recomand să cumpărați produse de calitate – hrană, jucării, produse de îngrijire, culcușuri, cuști spațioase, produse pentru deparazitare externă și deparazitare internă, obiecte pentru dresaj în cazul câinelui etc.

 

Magazine online produse recomandări

Magazine online

de unde am comandat/comand/voi comanda scule, electronice, piese pentru calculator, aparate foto și accesorii pentru ele. Știți deja că visez la un aparat de fotografiat cât mai bun, mai performant, eventual mai deștept decât mine, după cum îmi place să spun. Deja am strâns o parte din banii necesari. Vă țin la curent. Abia aștept să postez pe blog fotografii făcute cu el, imediat ce îl voi comanda.

Magazine online produse recomandări

evomag.ro
cel.ro

Magazine online de unde comand parfumuri

produse pentru îngrijirea corpului, produse bio, cosmetice de tot felul. Bannerele nu mă ajută prea tare, însă vă rog să mă credeți pe cuvânt. Magazinele pe care le recomand au parfumuri bune și ieftine, farduri, produse pentru igienă, cosmetice bio și tot felul de alte minuni necesare celor care vor să arate bine la orice vârstă.

1001 Cosmetice

Și, nu în ultimul rând, preferatul meu, site-ul unde puteți găsi cele mai bune oferte de cazare și bilete de avion. Interzis celor care nu au timp să călătorească, deoarece se pot îmbolnăvi de supărare văzând prețurile mici și varietatea de oferte. Noi deja punem bani deoparte pentru următoarea vacanță, care va fi în Grecia, Turcia sau Spania, oricum, într-o țară călduroasă. Iar aici ofertele sunt atât de multe și tentante, că în fiecare zi ne gândim la un alt loc pe care l-am putea vizita.

Magazine online produse recomandări