Grasimea se asaza foarte usor pe abdomen, pe coapse, in regiunea gatului si pe fese si se incapataneaza sa nu se topeasca sau sa fie data jos fiind extrem de rezistenta la diete si la exercitii fizice.
A aparut grasimea rezistenta la curele aspre de slabire si la exercitii fizice care se incapataneaza sa ramana mult timp pe organismul gazda, fara interventia energica a doctorului Renert. Ea se prinde puternic de organism, dar doctorul Renert cu aparatura sa si cu pricepere o extrage de pe organism, lasand corpul cu un aspect perfect si mult mai usor.
Dupa liposuctia grasimii, organismul arata cu 10-15 ani mai tanar. Simultan cu liposuctia din regiunea abdominala, esteticianul face la cerere si aplatizare abdominala, adica inlatura chirurgical si excesul de piele ramas dupa lipoaspiratie.
Prin liposuctie abdominala, care costa 3 800 de Euro, mai intai se dizolva cu apa sarata introdusa in tesutul gras de sub piele depozitul de grasime, apoi se introduce in incizia fina canula aspiratorului specializat care extrage materia nedorita din corp. In cadrul aceleasi operatiuni se extrage grasimea inestetica si daunatoare de pe abdomen si solduri.


Apreciez in mod sincer faptul ca acest medic respecta punct cu punct deontologia profesionala si iata cum pot demonstra in orice moment acest lucru:
-in cadrul primei programari discuta cu pacienta analizand asteptarile acesteia si prezentandu-i fara rezerve operatia cu efectele sale negative cu tot. Aceste informatii complete si adevarate (nimic nu este cosmetizat) sunt disponibile pe site-ul oficial al clinicii si pot fi citite de catre oricine aspira la operatii estetice. Asa un pacient care isi doreste lipoaspiratie stie ca nu trebuie sa se astepte sa slabeasca 10-15 kilograme, nici sa aiba un trup de invidiat a doua zi dupa operatie, fiindca medicul ii spune cinstit ca va avea vanatai pe corp care trec in 2 saptamani si trebuie sa si poarte imbracaminte de compresie in acesta perioada.
-la interventii complexe se fac reduceri de preturi din empatie fata de pacient. Daca adunam lipoaspiratia regiunii abdominale cu lipoaspiratia picioarelor obtinem impreuna suma de 7 600 de lei. Atat costa interventia facuta pe segmente, dar in sprijinul pacientilor se poate solicita lipoaspiratie totala cu 1000 de euro mai putin, adica la pretul de 6 500 de euro.
-orice interventie sau operatie ar face un pacient el este pregatit sa nu aiba asteptari care sa nu fie conforme realitatii, dar si sa previna recidiva prin atentia acordata organismului. De pilda indepartarea pungilor de sub ochi isi mentine efectul mai mult timp, daca beneficiarul nu doarme cu capul in perna, consuma cu moderatie dulciuri si evita suprasolicitarea ochilor.
Imi place acest comportament moral si uman al medicului si imi plac rezultatele muncii sale. Toate abdomenele perfecte ale vedetelor din Romania sunt opera lui si a echipei care il ajuta.
Ma bucur ca o astfel de clinica se afla in Romania si ca preturile nu sunt atat de mari, incat sa aiba acces la restaurarea frumusetii numai persoanele foarte bogate!

Va informez cu maxima satisfactie ca va aflati la un click distanta de distrugerea depozitelor de grasime incapatanata, imuna la diete drastice si la exercitii fizice. Dati curs dorintei de a fi mai usoare si cu forme mai apetinsante!