Chiar daca esti profesor de limba engleza, stilul tau pedagogic trebuie sa se imbunatateasca constant. Nu este suficient sa ramai la informatiile dobandite in timpul facultatii. Practicile si notiunile se schimba, ca in oricare alt domeniu.

A fi profesor de limba engleza inseamna a avea o foarte mare responsabilitate fata de elevii carora le predai aceasta minunata limba. Trebuie sa te pregatesti in asa fel incat sa poti preda atat copiilor, cat si adultilor. Vei vedea ca limba engleza este acea limba pe care oricine isi doreste sa o invete si asta datorita popularitatii crescute pe care o are. Insa tu stii mai bine acest lucru.

Ce iti putem recomanda noi, sunt cateva carti speciale ce te pot ajuta in cariera ta pedagogica. Carti pe care le poti achizitiona de la Libraria Delfin. Este vorba despre o librarie online, cu mii de titluri, ce fac parte din categoria manualelor si lucrarilor speciale pentru studiu. O apreciere deosebita, crescuta in ultimii ani, o au cartile de la express publishing.

Vorbim despre o editura cu peste 3500 de carti publicate, ce se vand in aproximativ 90 de tari. Daca alegi sa cumperi carti express publishing, vei avea o gama diversificata si bine structurata de manuale, auxiliare, suporturi de curs, carti de gramatica, materiale pentru examenele finale, antologii de lecturi suplimentare etc.

Aceasta editura detine in portofoliu si o multime de resurse pentru profesori, intr-o varietate de forme. Materialele dedicate profesorilor contin sugestii de activitati si jocuri, planuri de predare pas cu pas, cheia exercitiilor din manualul elevului si caietul elevului, dar si materiale pentru dotarea cabinetului de limba engleza, utile elevilor pentru consolidarea elementelor de vocabular.

Mai mult, fiecare manual are un corespondent electronic ce reproduce toata informatia din manualul tiparit, aducand totodata un plus de continut. Aceste carti engleza express publishing le poti folosi cu succes in orice circumstanta. Indiferent daca esti profesor la o scoala de stat sau la o scoala particulara, ori meditezi pe cont propriu, cartile de limba engleza de la Express Publishing te vor ajuta fara probleme.

Iata cateva titluri de carti ce te-ar putea interesa in mod deosebit:

  1. Access 1 Teacher’s Resource Pack and Tests. Aceasta este o componenta auxiliara a cursului Access 1 folosita in general de profesorul care preda din acest curs. Cartea contine: jocuri, activitati fotocopiabile, teste pentru fiecare modul si un test de evaluare finala. Autorii acestei publicatii sunt Virginia Evans & Jenny Dooley.

 

  1. Fairyland 2 Teacher’s Resource Pack (Material aditional pentru profesori). Aceasta este o lucrare extra pentru profesorii care predau limba engleza la clasele mici. Astfel vor putea sa pregateasca mai bine lectiile la clasa si sa raspunda mult mai rapid la intrebarile copiilor. Este un manual auxiliar scris de Jenny Dooley si Virginia Evans.

 

Acestea sunt doar doua exemple din cartile pe care le poti regasi pe site-ul Librariei Delfin, de la Express Publishing. Le poti folosi ca profesor, incepand de la clasa 1 si pana in ultimul an de scoala, fara probleme, pentru ca toate cartile prezente la aceasta librarie sunt bine realizate si structurate.