La Tehnovest.ro gasesti orice, inclusiv cilindru pneumatic

Tehnovest.ro este locul unde poti gasi cam tot ce ai putea avea nevoie in materie de racorduri, fitinguri, tevi, coliere, robineti cu bila, supape de siguranta, amortizoare soc, electrovalve, distribuitoare, pistoale de suflat, scule de mana, rulmenti, consumabile industriale, cilindri pneumatici si asa mai departe. Pentru cei care nu stiu si sunt curiosi sa afle, voi lasa aici cateva mici detalii: Rolul unui cilindru pneumatic este acela de a transformarea energiei aerului comprimat într-un lucru mecanic. Datorita presiunii generate de aerul comprimat, cilindrul pneumatic ajuta la obtinerea unor miscari liniare sau rotative intr-un sens si apoi in celalalt.

Despre tehnovest.ro am aflat de la un prieten care se intampla sa lucreze pe cont propriu si care deseori are nevoie de asemenea produse. Mi-a sugerat sa scriu pe blog despre aceasta firma pentru ca el este foarte multumit atat de preturi, cat si de faptul ca livrarile se fac foarte rapid oriunde in tara, in cele mai bune conditii. Mai mult de atat, el este foarte multumit de felul in care sunt tratati clientii, caci in viata este important sa oferi si sa primesti respect.

Site-ul Tehnovest.ro este intuitiv, usor de folosit chiar si de catre cei care nu dau comenzi online in fiecare zi. Poti oricand sa faci o proba pentru a te convinge ca este simplu si rapid sa comanzi ceea ce ai nevoie. De exemplu, daca intri pe site-ul Tehnovest.ro si introduci in caseta de cautare cuvintele cilindru pneumatic, vei primi rezultatul cautarii intr-o secunda.

Vei putea vedea absolut toti cilindri pneumatici disponibili in stoc si il vei putea selecta usor pe cel de care ai nevoie: cilindru pneumatic cu dubla actiune din inox ISO 15552, cilindru pneumatic cu dublu actiune magnetic, dar si diverse alte accesorii, cum ar fi un cuplaj cu articulatie sferica pentru cilindrii pneumatici, o flansa de fixare fata sau spate pentru cilindrul pneumatic, o talpa de fixare pentru cilindri pneumatici, piulite pentru tija cilindrilor pneumatici, robinet ventil din inox cu actionare pneumatica, robinet ventil de alama cu actionare pneumatica, un suport de montare pivotant complet la 90 de grade pentru cilindri pneumatici, un alt suport de montare pivotant la 90 de grade cu articulatie sferica si asa mai departe. Ar mai fi de mentionat faptul ca pentru industria alimentara si pentru mediile agresive, acesti cilindrii pneumatici sunt disponibili si in varianta din otel inoxidabil.

Retine ca acesta este doar un mic exemplu pe care ti-l ofer ca sa iti faci o idee despre multitudinea de piese pe care le poti gasi in magazinul online Tehnovest.ro. Tot ce ti-ar putea trebui in materie de pneumatica, hidraulica si consumabile industriale vei gasi intr-un singur loc, la doar un clic distanta. Preturi bune, transport gratuit la comenzile mai mari de 200 de euro, servire ireprosabila si site intuitiv, usor de navigat. Vezi mai multe detalii aici.

Iata si datele de contact ale firmei, in caz ca ai nevoie de informatii suplimentare:

Punct de lucru: Str. Constantin cel Mare, Nr. 18, Timisoara

Telefon:

0736 335 387

0738 422 245

0727 724 831

0356 100 440

E-mail: office@tehnovest.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.