Jocuri si jucarii educative pentru vara de la jucaresti.ro

Vara este, prin definitie, anotimpul care aduce mari bucurii copiilor. Incepand cu prima zi a verii, cand micutii primesc diverse cadouri, continuaund cu vacanta si probabil concediul parintilor, toate zilele calduroase pot oferi copiilor momente unice, de neuitat, in care sa invete si in acelasi timp sa se distreze. Recomandarea mea se indreapta catre jocuri si jucarii educative pentru vara de la jucaresti.ro.

Copiii au permanent nevoie sa fie stimulati, iar atentia lor ar trebui indreptata catre jocuri si jucarii educative, din care sa invete tot timpul cate ceva. Pentru astazi am selectat cateva asemenea jocuri si jucarii, pe care le voi prezenta in randurile care urmeaza. Acestea pot fi folosite pe intreg parcursul anului, insa cu precadere pe timpul verii.

Iata cateva jocuri si jucarii educative pentru vara de la jucaresti.ro

Presă pentru flori și frunze – Peggy Diggledey

Probabil multi parinti si bunici isi amintesc de placerea de a aduna diverse flori si frunze pentru realizarea ierbarului cerut la scoala. Pe atunci nu existau prese pentru plante, asa ca fiecare copil isi facea propria sa presa, de obicei pitind florile intr-o carte si presandu-le cu diverse greutati puse peste respectiva carte.

Presa pentru flori si frunze de la Lumea Jucaresti pe care o recomand este fabricata din lemn si are la interior mai multe straturi de carton unde copilul isi poate aranja plantele.

Vezi detalii AICI

Jocuri si jucarii educative pentru vara de la jucaresti.ro

 

Sac galben pentru sarituri

In conditii normale, pe timpul verii copiii ar merge in tabere si acolo s-ar juca, printre altele, folosind sacii pentru sarituri. Pentru ca traim vremuri ciudate, iar copiii unt nevoiti in aceasta vara sa stea mai mult in casa, in curte, la bunici sau in fata blocului, o excelenta modalitate de distractie si totodata de dezvoltare fizica o reprezinta acesti saci pentru sarit.

Vezi detalii AICI

Jocuri si jucarii educative pentru vara de la jucaresti.ro

 

Paraşută educaţională curcubeu + set emoticoane

Iata unul dintre cele mai simple mijloace de a tine copilul ocupat ore intregi si de a-i oferi posibilitatea sa se distreze si sa invete in acelasi timp. Aceasta parasuta este ideala pentru perioada de vara, deoarece poate fi folosita cu succes la exterior. Tin totusi sa mentionez ca este potrivita si pentru interior, asa ca o veti putea oferi copiilor si in alte anotimpuri sau cand vremea nu este prietenoasa.

Detalii despre cum poate fi folosita parasuta educationala curcurbeu.

Jocuri si jucarii educative pentru vara de la jucaresti.ro

 

Mini bicicleta fara pedale, cu sunete (sirena de politie) si 4 roti – Albastru

Destinata copiilor foarte mici, cu varsta cuprinsa intre 10 luni si 3 ani, aceasta bicicleta este ideala pentru petrecerea timpului afara pe timpul verii. Copilul invata sa isi coordoneze miscarile, se dezvolta fizic si se distreaza in timp ce se plimba cu bicicleta.

Detalii AICI

bicicleta fara pedale copii

 

Copiii merita tot ce este mai bun pentru a se dezvolta armonios fizic, intelectual si emotional in timp ce se joaca. Lumea Jucaresti va asteapta cu multe alte jocuri si jucarii educative de vara pentru copii de toate varstele.