Descopera gama larga de jucarii pentru copii online oferite de importatorul de jucarii Educlass, daca vrei sa ii oferi copilului tau si alt fel de jucarii, jucarii care sa il ajute sa se dezvolte armonios, sa priveasca lucrurile din mai multe unghiuri, sa inteleaga ce este viata si cum trebuie traita. Se gasesc o multime de jucarii online pentru copii, dar nu pe toate le-as recomanda copiilor. Tocmai din acest motiv aleg astazi sa va vorbesc despre acest importator jucarii, EduClass.ro, si despre multele jucarii pentru copii pe care le comercializeaza.

Jucarii si jocuri de construit case as recomanda in primul rand, caci ele pun mintea copilului la treaba, il silesc sa gandeasca, sa caute solutii. Ii cumparam si eu baiatului meu cand era mititel jucarii de construit case si tot felul de alte jucarii pentru copii, toate educative. De cele mai multe dintre ele isi aminteste si astazi, la varsta de 22 (aproape 23) de ani. Asta cred eu ca inseamna sa alegi cu grija Jocuri de construit case si alte jucarii. Daca, peste ani, copilul isi mai aminteste de ele, inseamna ca au lasat o amprenta puternica asupra lui si ca i-au fost de folos. 

EduClass.ro, importator jucarii, nu vinde numai jucarii de construit case, ci si multe alte feluri de jucarii pentru copii. Dintre ele, voi aminti acum numai banalul si totusi fascinantul caleidoscop, caci astazi m-am decis sa le fac nepotilor mei (copiii cumnatei) o supriza si sa le cumpar cate un caleidoscop. Am intrat pe site-ul amintit mai sus si am descoperit ca este foarte ieftin acest tip de jucarie si tare m-am bucurat, caci nici nu eram sigura ca mai exista pe piata de jucarii asa ceva.

Iata ca la micutii din familia noastra Mos Craciun va veni incarcat de diverse jucarii, printre care si cate un caleidoscop, iar pentru baietel, ca e mai mic, si cu niste Jocuri de construit case, sa aiba ce face in prima lui vacanta de iarna din viata de scolar. Cine stie, poate peste ani micutul nostru va deveni constructor sau chiar arhitect si atunci ne vom mandri cu faptul ca am pus is noi o caramida la construirea carierei sale. :))

Produsele EduClass.ro pot fi platite in rate, iar punctele de fidelitate adunate va pot ajuta sa beneficiati de niste discounturi.

feuchtmann-forme-pentru-construit-maxi-7670

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.