Ai probleme la masina? Despre piese auto de schimb am scris aici. Tu le poti cumpara cu un singur clic pe una dintre pozele de mai jos. Intrebarea mea de astazi este: iti repari singur masina sau o dai pe mana unui mecanic priceput, care sa gaseasca sursa problemelor si sa inlocuiasca piesele auto defecte?

Eram cu o prietena in masina. Masina ei, desigur. La una dintre opriri a descoperit ca nu ii mergea becul unui far. Sa dea comanda pe internet nu avea sens, caci nu putea veni in cateva minute becul. A intrat intr-un magazin din oras. Femeie fiind si ea, si vanzatoarea, s-au inteles perfect. Nu stia numele becului, dar i-a spus vanzatoarei ce marca de masina are. Vanzatoarea nu a reusit sa gaseasca piesa cu pricina. Prietena mea a insistat spunandu-i ce forma are respectivul bec. Fata a cautat printre multele piese auto din magazin pana cand a gasit un bec care semana cu ceea ce ne trebuia noua.

Platit. Intors la masina. Incercat bagat bec la far. Becul nu intra, asa ca prietena mea isi da seama de greseala. Nu era becul care ii trebuia. Ca sa nu se mai intoarca inapoi, a ales sa dea un lat de palma becului pentru a-l infige cu forta in locul celui mort. Bietul bec, neavand incotro, a intrat scartaind si chiar a functionat. De atunci au trecut cateva luni si farul din stanga fata chiar continua sa lumineze cu ajutorul unui bec aparent nepotrivit.

Intamplarea este 100 % reala si inca ne amuzam pe seama ei. Uneori viata pare simpla. Descoperi ce piesa auto nu functioneaza, comanzi o piesa noua, o scoti pe cea defecta si o inlocuiesti cu piesa auto abia cumparata. Dar nu intotdeauna merge atat de usor. Si nu toata lumea se pricepe sa repare masini. Uneori este nevoie de un mecanic talentat, alteori nu poate fi reparata decat la service. Dar intamplari mai mult sau mai putin amuzante cu piese auto, masini sau mecanici toata lumea are, nu-i asa? Mi-ar placea sa le aflu pe ale voastre.

Si nu uitati: daca aveti probleme la masina, cumparati piese auto cu un clic pe pozele de mai sus. De restul se poate ocupa mecanicul meu. Numele sau de scena este meCATnicul auto Ursula si prin cartier e deja celebra. Poate repara cu cateva lovituri de gheare orice masina, indiferent de problema pe care o are. :))) In imagine repara un Logan rosu.

mecanic auto