Invidia, sentiment care îți distruge viața

Dacă te lași stăpânit de această meteahnă, invidia, sentiment care îți distruge viața, nu vei mai putea zâmbi și nu te vei mai putea bucura cu adevărat de nimic. În loc să te uiti spre tine, să lupti pentru a fi mai bine, vei avea tendința de a te uita spre cei pe care îi invidiezi. Îți vei ruina liniștea și fericirea.

Există aici un filmuleț explicativ din care poți înțelege:

Ce este invidia, cum se manifestă, cum poți scăpa de invidie

Ascultă-l. Ia notițe. Urmează sfaturile oferite acolo și vei vedea cum calitatea vieții tale se va îmbunatăți imediat în mod semnificativ. Ai putea chiar să îți printezi câteva dintre proverbele și citatele despre invidie din videoclip și să le agăți în perete. Îți vor aminti cât de frumoasă este viața și cât de distructivă este invidia.

E firesc să îi invidiem pe cei din jur. Ne comparăm cu ei și uneori observăm că sunt mai presus decât noi, măcar în anumite privințe. Ideea este să nu lăsăm acest sentiment să ne domine, ci să îl folosim ca pe ceva constructiv, care să ne ajute să ne îmbunătățim viața. Pare greu câteodată, însă îți garantez că stăpânirea de sine are multe efecte benefice.

Invidia, acest sentiment care îți poate distruge viața, trebuie alungată din minte de cum apare

Nu trebuie să permiți invidiei să îți controleze viața, pentru că mai devreme sau mai târziu ți-o va distruge. Îți va fura toată plăcerea de a trăi și de a te bucura de lucrurile mai mici sau mai mari care ne înfrumusețează existența.

Omul invidios uită să zâmbească, uită să râdă și își pierde, rând pe rând, prietenii. Sunt convinsă că nu vrei să ți se întâmple așa ceva. Ia măsuri din timp. Urmează sfaturile din videoclipul Ce este invidia și garantat mai târziu îmi vei mulțumi.

Îți ofer o cafeluță de dimineață și îți urez să ai o zi excelentă, departe de invidie și de invidioși!

Invidia, sentiment care îți distruge viața