Delicii gastronomice

Piept de porc prăjit, mămăligă fierbinte și mujdei de usturoi. Am mâncat ca un porc, până când am simțit că mi se face rău. “Cineva să mă oprească. Numai să-ndrăznească!”, spuneam la fiecare nouă înghițitură.

Gânduri la cafea

Trebuie să îmi fac timp să scriu articolul la care mă gândesc de o lună, cu speranța că voi găsi persoana de care am nevoie.

Mă plimb și vizitez

Văd zi de zi întreaga lume grație grupului de facebook What do you see from your window? #StayAtHome. Spre surprinderea mea, m-am îndrăgostit de Israel, așa că o trec în capul listei cu țările pe care urmează să le vizitez.
elefant.ro
Prietenii mei nebunatici

Onix: Așa, și? Crezi că îmi pasă dacă m-ai făcut de rușine pe facebook? Nici la paiul din nas nu mă doare. Trebuie să înțelegi că eu ies afară pentru că au apărut bondari, și păsări, și tot felul de gâze. Dacă fac pipi/caca afară, îți dai seama că există riscul ca toate vietățile astea interesante să fugă într-o curte parfumată?

Bruno: M-aș putea obișnui cu ideea de a face baie dacă ați proceda mereu așa. Știți bine că îmi place apa, însă mă ia groaza când mă băgați în cadă, unde îmi alunecă labele. Lângă cadă e cu totul altceva, mai ales că mă pot distra pe cinste văzând-o pe mami udă din cap și până în picioare, iar pe tati adunând apa cu prosopul pentru că nu avem scurgere și nu vrem să inundăm vecinii.

Singura soluție propria evoluție

Ni s-a schimbat profesorul. Cel nou ne-a dat foarte multe teme și ne-a cerut să le trimitem rezolvate pe mail în orele când ar fi trebuit să fim la școală. În loc de răspunsul referitor la performanțele noastre, proful și-a luat un lung La revedere, că am intrat în vacanța de Paști. Sunt dezamăgită.

Mici escapade în literatură

“We are talking about the survival of the human race. Is this a perfect solution? Of course not. But it’s our only solution.” – Creators, by Nicole Ciacchella

De strajă la porțile visului

La porțile visului meu apar mereu balauri cu capete fioroase, dornici să intre la căldură. O cucoană mi-a spus, referindu-se la postarea Cățeaua își face nevoile în casă, că “Altii salveaza animale din greu si voi va vaitati ca isi fac nevoile in casa!”. Păi tanti, e așa mare păcat că nu vreau să trăiesc ca tine, scroafă ce ești, într-o cocină? E așa mare păcat că vreau un câine educat, care să nu se pișe și cace 15 ani în casa mea?

Pentru o viață sănătoasă
evomag.ro
Bag zilnic aspiratorul prin casă. Asta mă ajută să trăiesc într-un loc curat și în același timp să fac multă mișcare. S-a încălzit vremea până și în Scoția, așa că țin geamul deschis aproape toată ziua. Ascult muzică. E pansament pentru suflet. Mi-am făcut un playlist cu muzică bună de ascultat când ai nevoie să îți ridici moralul.

O poză în fiecare jurnal (între vis și realitate)

E dureros să te gândești că planeta asta e atât de frumoasă, că primăvara pur și simplu explodează, iar noi stăm încuiați în case, privind lumea de la fereastră.