Vedeți mutra asta blândă și frumușică? Pare numai bună de drăgălășit, nu-i așa? Ochi de mieluț, zâmbet de copil, blăniță moale. E mutra pe care a văzut-o și domnul care a greșit ușa apartamentului și a intrat neanunțat în casă. Ușa noastră este mereu descuiată. Nu avem comori ascunse și nu ne temem de hoți. Să revenim la poveste. Eram la serviciu. Bruno dormea la etaj, cel mai probabil cu capul rezemat de perna care păstra mirosul meu. Când s-a deschis ușa de la intrare, câinele a năvălit pe scări aproape de-a dura, cu dinții rânjiți și cu mârâitul gâlgâind în gât. Omul, ajuns neinvitat în casa noastră, a încremenit cu mâna pe clanță, incapabil să spună altceva în afară de “luați-l de aici!!!”.  Era pur și simplu blocat mental, nu își dădea seama că trebuie să iasă repede și să tragă ușa după el.

Prietenii lui Ionuț, fiindcă s-a întâmplat să fie acasă, deși masivi amândoi, cu greu au putut ține “dihania” de peste 30 de kilograme ca să nu-l muște pe bietul om, care a avut nevoie de o jumătate de oră și multe pahare cu apă ca să își revină din spaima îndurată când Bruno l-a mârâit și lătrat cum doar el știe.
-Măi tată, aveți grijă cu el, că e un câine periculos rău! ne-a spus omul când ne-am întâlnit.

petmart.ro

Spuneți voi, pare periculos Brunuțu’ meu? Dacă răspunsul vostru este NU, încercați să intrați în casă în lipsa mea. Sfatul meu este să păstrați totuși distanțarea socială

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.