In fiecare an luna martie inseamna luna cadourilor si deci trebuie sa cauti daruri pe care le vei imparti doamnelor si domnisoarelor din viata ta. Ba chiar conceptul este atat de popular, incat si femeile sunt atente intre ele si fac schimb de cadouri.

In partea de nord a tarii, in vestita Bucovina, traditia cere ca prima data femeile sa ofere o atentie barbatilor, pe 1 martie. Sunt mai apoi rasfatate la randul lor cu un cadou generos pe 8 martie. In fine, indiferent daca esti barbat sau femeie, cert este ca si anul acesta ai misunea imposibila de a gasi un cadou dragut cu care sa cuceresti o reprezentanta feminina.

Iti propun cateva idei de cadouri amuzante pe care sa le alaturi unui clasic martisor. Le vei gasi la 3gifts si sunt de-a dreptul nebunesti. Dar partea buna este ca vei sparge tiparele si vei fi tinut minte. Ca prea ne-am tot saturat de esarfe, flori si bomboane.

Regina din viata ta

Cand nimic nu pare sa te mai ajute sa ii demonstrezi ca este regina in viata ta, o coroana regala este solutia. Nu este regina fara o astfel de coroana. Copiaza fidel acest stil de accesoriu, este rosie, sfideaza eleganta si te ajuta sa o incoronezi, simbolic, pe femeia cu cea mai mare influenta in viata ta.

Poate fi si un element hazliu la petrecerea tematica ce va urma cu ocazia zilei de 8 martie. Poate fi chiar o idee romantica de a-i arata ce inseamna pentru tine. Pana la urma de ce nu?

O lampa

Suna stupid, insa o lampa cu rol estetic in camera, ce proiecteaza lumini colorate, poate fi de asemenea o idee buna. Daca este genul romantic, cu atat mai bine. O astfel de lampa poate crea un joc de lumini in camera, deci ai sanse sa o faci sa devina un cadou placut.

O cana

La fel de banal suna la inceput, insa partea inedita vine abia acum: include functia de autoamestecare. Asadar, daca o stii comoda si plictisita sa urmeze anumite lucruri banale, o astfel de cana este fix ce ii trebuie. Functioneaza cu doar 2 baterii si este utila fara doar si poate.

Concluzia? Cadourile traznite sunt de mare efect

Din seria de cadouri care mai de care mai amuzante poti alege de asemenea servetele cu un altfel de imprimeu, respectiv designul specific bacnotelor de euro. Sau poate iti surade ideea de pix in forma de seringa, cu mina rosie. Exista o sumedenie de optiuni, numai din ce poti sa vezi la o prima vedere pe site-ul mentionat.

Iti poti asigura din start sansa de a fi memorabil, cel putin pana la urmatorul cadou pe care il vei inmana. Astfel de idei au inceput sa fie tot mai populare intrucat a intervenit si plictisul cu privire la aceleasi cadouri an de an sugerate.

Extra sfat: nu iti incerca norocul cu un cadou amuzant oferit celei care nu are simt al umorului, persoane sobre de regula. In cazul acestora traditionalele cadouri pot fi mai potrivite.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.