Pe site-ul MonkeyBoard se gasesc o multime de modele de hoverboarduri, iar eu si nepoata mea, care tocmai a implinit 14 ani, ne uitam zilnic la ele, visand la ziua in care ne vom putea plimba impreuna prin parcul urias din orasul nostru. Ne gandim ca, imediat ce vom invata sa folosim cum se cuvine aceste gadgeturi, sa facem chiar si intreceri pe porunci. Sper sa ne reuseasca planul pana la vara, cand fata va lua vacanta si va avea mai mult timp liber pentru distractie. Ea aproape ca a reusit (e drept, cu ajutorul meu neconditionat) sa isi convinga parintii ca unul dintre acele hoverboarduri gasite pe site-ul monkeyboard.ro este jucaria perfecta pentru varsta ei.

Mai greu e de mine, caci copilul meu rade, sustinand ca si-ar fi cumparat si el asa ceva, dar nu are chef sa se intalneasca prin parc cu maica-sa, sa rada baietii de el (chiar nu vad nimic amuzant in a face miscare in aerr liber, a te simti bine indiferent de varsta pe care o ai), iar sotul spune ca avem nevoie de mai multe hoverboarduri, ca vrea neaparat si el un gadget cu care sa goneasca prin oras, fie pe strazi, cand pleaca la serviciu, fie prin parc alaturi de mine si de nepoata. Pana aici totul suna destul de bine, nu-i asa?

Ei bine, exista o singura problema. Noi avem niste bani pusi deoparte, insa pe plicul in care ii tinem am scris cu litere mari si cu bucurie in suflet ca sunt banii pentru vacanta pe care o meritam din plin dupa un an de munca. De aici pleaca dilema. Am vrea si sa mergem cateva zile la mare sau in delta, sa ne relaxam, am vrea si sa ne cumparam doua hoverboarduri, sa avem parte zi de zi de cate putina distractie, an de an, din primavara si pana tarziu in toamna, cand se strica vremea.

Ce sa alegem? Voi ce ati alege? Sa va cumparati hoverboarduri acum, cat timp au preturi reduse si pot fi usor achizitionate, sau sa pastrati banii pentru vacanta de la mare? V-ati plimbat cu hoverboard – ul? Cum vi s-a parut?