Gențile, ah, gențile! Dacă mi-ar putea intra cineva în suflet și ar cotrobăi pe cele mai misterioase cotloane ale încăperilor sale, fără doar și poate ar descoperi faptul ca sunt realmente topită după răsfăț și consider că nimic nu poate copleși o femeie mai mult decât o pot face gențile.

Desigur, nu mă înțelegeți greșit! Vorbim acum despre experiențele materiale, despre lucruri palpabile, despre ceea ce ne place nouă cel mai mult să ne cumpărăm sau să primim cadou și despre ceea ce designerii consideră a fi piesa de bază a oricărei ținute.

Evident că, dacă ar fi să ne referim la aspecte sentimentale, emoționale, de natură să ne bucure sufletul și să ne facă să ne simțim împlinite, nu ne-am referi la lucruri fizice, ci am aborda, cel mai probabil, o discuție despre respect, iubire, stimă de sine, evoluție, dezvoltare personală.

Dar astăzi ne propunem să ne lăsăm duse de valul irezistibil al modei, al trendurilor vestimentare, al ceea ce e mai frumos în vitrinele marilor magazine, fiindcă astăzi vrem să luăm de la viață, cu o mică doză de egoism și poate superficialitate (pot spune multe), exact ceea ce e mai frumos de cumpărat și pus la loc de cinste în dressing.

Nu trebuie să te simți vinovată că, din când în când, te face să te simți fericită o nouă pereche de pantofi sau o poșetă. Este firesc și benefic să ne păstrăm această latură copilăroasă, feminină, care readuce la viață bucuria pe care o simțeam când eram mici și ne trezeam cu daruri sub brad, entuziaste să le deschidem și fericire să ne mândrim apoi cu ele la toți prietenii de la grădiniță sau, mai târziu, de la școală.

Pentru mine, Black Friday a început cum nu se putea mai bine

Anul acesta, promoțiile de Black Friday m-au făcut să mă simt fix așa. Că Moș Crăciun a venit mai devreme și, mai mult decât atât, nu-mi așază el sub brad unul sau două cadouri, ci îmi pune la dispoziție zeci sau chiar sute de opțiuni, din care pot alege ce-mi dictează sufletul, chiar și cu un buget redus.

De exemplu, am găsit aceste promoții la genți la Barney’s Store și trebuie să împărtășesc neapărat cu voi câteva produse pe care deja le-am comandat și care abia aștept să-mi aducă acel plus de stil și rafinament, chiar și când port o banală ținută compusă dintr-un bluj simplu și o cămașă albă oversize.

Am găsit, de exemplu, acest set cu geantă și portofel, în nuanțe de bej și maro, o paletă cromatică deosebit de versatilă. Stilul în care este confecționată geanta, dar și faptul că vine la pachet cu un portofel mă trimit cu gândul la acele femei cu o statură impunătoare, respectabile în societate, care au luat stiloul vieții lor în mână și își scriu propria poveste fix așa cum își doresc ele.

Aș putea să vă povestesc în (prea) multe rânduri ce mi-a mai plăcut pe aici, dar mă voi mai referi doar la această geantă de ocazii, ideală pentru orice eveniment special din viața noastră. Fie că te invită la cină bărbatul visurilor tale sau pur și simplu vrei să strălucești la o gală, cred că ți-am găsit cea mai bună soluție în materie de accesorii. Cel puțin pentru mine, cu siguranță este.

Ei, mă opresc aici cu dezvăluirile mele, fiindcă nu vreau să-ți răpesc plăcerea de a descoperi singură cele mai bune promoții de Vinerea Neagră, știu că e incomparabilă senzația prin care simți că dai practic peste o comoară.

Nu uita că ai dreptul să fii fericită, iar dacă poți cumpăra fericirea la oferte, cred ca e ideal!

Sursă foto: pixabay.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.