Discutam ieri cu nepotul meu despre domenii .ro (cum am eu pentru bloguri) si domenii .com (cum a ales el), dar si despre gazduire web, caci fara ea nu se poate sa ai blog si i-am povestit cum am avut blogul vreo trei ani de zile gazduit de o cunostinta din online, cum am cautat apoi o firma serioasa si cum am intrebat pe la prieteni ce au ales ei. Pentru ca vreo doua bloggerite cu care sunt prietena mi-au dat numele unei anumite firme, nu am stat pe ganduri si am luat hosting web de acolo. Acum vreau sa ma mut si asta pentru ca imi doresc o firma care sa ofere gazduire web si suport tehnic profesional in orice clipa as avea nevoie. Daca va fi sa fac aceasta mutare, firma pentru care as opta (si pe care de aceasta data o aleg singura) este TLH (TOP LEVEL HOSTING).

Vreau sa va atrag atentia ca este foarte important sa gasiti o firma de profesionisti atunci cand cautati gazduire web, fie ca aveti nevoie pentru a sustine un blog, un site, un magazin online, o revista sau orice altceva, caci nimic nu este mai enervant si mai pagubos decat sa iti cada site-ul cand iti e lumea mai draga sau sa intampini cine stie ce probleme si sa nu primesti ajutor de la firma care te gazduieste si care sigur are specialisti capabili sa descopere si sa repare orice problema aparuta. 

Acesta este primul motiv pentru care mi-ar placea sa imi iau gazduire de la TLH. In plus, tot uitandu-ma pe site-ul lor, am observat ca au preturi bune si ofera destul de multe in acest pret. Nu doar ca pastreaza un site pe serverul lor, ci au si mare grija de acel site, in asafel incat sa depisteze la timp orice problema si sa intervina rapid in cazul unui atac sau in orice alta situatie care necesita interventia specialistilor. Indiferent de situatie sau de gravitatea unei probleme, toti clientii TLH vor primi la cerere suport de cea mai buna calitate de la specialistii companiei.

Daca aveti nevoie de gazduire web, intrati o fuga pe site-ul celor de la TLH. Veti gasi acolo tot ceea ce este necesar – o multime de informatii referitoare la gazduire web, preturile pe care le practica pentru fiecare serviciu in parte, sfaturi in legatura cu alegerea potrivita a pachetului de gazduire web, dar si detalii despre backup profesional. O firma serioasa (si cei pe care ii recomand astazi chiar sunt seriosi si se poarta ca niste profesionisti) are intotdeauna grija sa realizeze cate o instanta de backup in fiecare zi pentru a putea oferi clientilor, in caz de necesitate, o copie cat mai recenta a site-ului.

Trebuie sa stiti ca la TLH back up-ul este gratuit, deci nu va costa nimic si puteti recupera cea mai mare parte a site-ului in caz ca pierdeti anumite date, ca vi se viruseaza site-ul sau ca intampinati orice alt fel de probleme. Desigur, chiar si noi, proprietarii de site-uri, putem face acest lucru atunci cand avem timp, caci procedura nu este chiar grea, mai ales pentru cei care au cat de cat idee despre partea tehnica (nu e cazul meu, insa chiar si asa tot am reusit sa fac o copie de back up completa de una singura, asistata de copil, direct din interfata CPanel). Detalii despre aceasta procedura puteti primi chiar de la specialistii companiei TLH.

De asemenea, apeland la aceasta firma puteti beneficia de sfaturi cu privire la gazduirea web si la pachetul care vi s-ar potrivi cel mai bine in functie de anumiti factori: resurse consumate, trafic aproximativ pentru lunile urmatoare etc.