Momentul in care iti unesti destinul cu partenerul tau de viata pentru totdeauna este deosebit atat pentru tine, cat si pentru el. Dat fiind faptul ca are o semnificatie atat de aparte, trebuie sa faci tot posibilul sa fie absolut de neuitat. Fiecare mic detaliu este esential, astfel ca trebuie sa acorzi o atentie sporita fumului greu, precum si a artificiilor sau luminilor arhitecturale din timpul dansulului pe care voi il veti initia.

Cea mai fericita seara din viata ta trebuie sa fie absolut spectaculoasa nu doar pentru tine si sotul tau, ci si pentru invitatii care vor lua parte la fastuosul eveniment. Asadar, trebuie sa pui la punct chiar si cele mai mici detalii, ca la nunta sa te bucuri din plin de fiecare clipa magica in parte.

Efectul unui fum greu de calitate ce creeaza magie

Fumul greu ce are la baza gheata carbonica, are capacitatea uimitoare de a crea momente magice in cadrul oricarui eveniment special din viata oamenilor. Cu toate acestea, se pare ca este la mare cautare in perioada desfasurarii nuntilor, tocmai pentru ca dansul mirilor sa fie cuprins intr-o atmosfera de poveste.

Pe langa faptul ca nu afecteaza absolut deloc vederea sau respiratia, creeaza un moment magic, invaluit in mister. In acest fel, dansul mirilor devine si mai semnificativ, iar privitorii sunt mai fascinati de moment.

Totusi, de unde cumparam un fum greu de calitate? Ei bine, la Dry Ice se pot comanda atat cantitati mari, cat si cantitati mai mici de gheata carbonica. Nu trebuie decat sa contactezi echipa, sa rezervi un aparat de fum greu pentru eveniment si sa astepti aparatul. Acesta va veni in stare absolut ireprosabila, tocmai ca atat tu, cat si partenerul tau sa va bucurati din plin de un moment magic.

Artificiile si luminile arhitecturale – de nelipsit

Ceea ce trebuie sa stii e ca daca iti doresti sa soliciti prezenta unor lumini arhitecturale, trebuie sa renunti la iluminatul salii. Acestea sunt suficient de puternice, astfel incat sa creeze o lumina potrivita, nici prea difuza, nici prea intensa. In plus, daca se opteaza si pentru artificii in momentele de senzatie, efectul dansului va fi unul si mai insemnat.

Nu e de mirare ca in ziua de azi la orice astfel de eveniment se opteaza pentru prezenta unui fum greu, a artificiilor, precum si a luminilor arhitecturale. Toate acestea, impreuna, contribuie la crearea unor momente pline de romantism si de semnificatie aparte.

Asadar, nu ramane decat sa optezi pentru micile trucuri care sa puna in valoare intregul eveniment, iar voi doi va veti bucura, alaturi de toti cei prezenti, de cea mai deosebita seara din viata voastra. Merita sa va bucurati din plin de aceste clipe absolut magice, pe care doar voi doi le puteti pune in valoare cum se cuvine.

Cei de la Dry Ice sunt alaturi de tine in cazul in care iti doresti ca in timpul dansului vostru sa fiti sustinuti de un fum greu, care sa creeze cu adevarat senzatie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.