Ce se face la tipografie?

Iata o intrebare care m-a lasat fara cuvinte pentru cateva secunde, caci mi-a fost pusa de catre un copil de sapte ani, baiatul cumnatei mele. Surprinsa, dar si incantata de faptul ca avem un subiect nou de discutie, ca scap macar pentru o zi de salvarea balenelor, de alinierea planetelor si de testoasele lui preferate din desenele animate, am vrut intai sa aflu de unde a auzit cuvantul tipografie. Si, cum copiii nu pot pastra un secret, mi-a povestit despre domnul cu care “tati” a discutat ieri, despre cum respectivul ii explica despre fluturasii pe care i-a facut in acel loc magic. Va puteti lesne imagina ca micutul, auzind cuvantul fluturasi, a crezut ca e vorba despre vreo zana care poate face minuni scotand fluturi din nimic.

O tipografie cu preturi bune

Acum, daca tot am adus vorba despre tipografie, poate ca este cazul sa va recomand una care are preturi foarte bune si care ofera produse de cea mai buna calitate. Mai mult de atat, chiar si cand este graba foarte mare cu realizarea unor flyere, pliante, afise, reviste, mape, foi cu antet, echipa din spate va face tot ceea ce este cu putinta pentru a realiza produsele in timp util, indiferent cat de urgent ar fi termenul de predare. Aceasta firma se numeste MAXIM TIPAR si poate fi gasita foarte usor la adresa de internet https://www.maximtipar.ro/ si la adresa fizica str. Albitei, nr 3, sector 6, Bucuresti. Telefon: 0724 522 351. Comenzile se pot plasa direct de pe site, dar si prin intermediul adresei de e-mail ori la numarul de telefon de mai sus.

Tipografie – maximtipar.ro

De ce sa alegi tipografia MAXIM TIPAR

Daca inca te mai intrebi de ce sa alegi tipografia MAXIM TIPAR, iata motivele expuse mai pe larg, asa cum sunt ele prezentate pe site-ul firmei: daca ai o idee care ti se pare buna si care te-ar putea ajuta sa iti realizezi un vis, un plan, un nou pas in afacere, da-i viata pe print cu echipa care o poate face sa arate exact ca in inchipuirea ta. Calitatea este cel mai important cuvant la Maxim Tipar si dupa el se ghideaza cei care iti vor realiza ideile si le vor pune in fluturasi, pliante, afise, reviste, mape sau foi cu antet. De la tipar si legatorie si pana la operatiile de finisare, totul se desfasoara rapid, eficient si cat mai bine, pentru ca fiecare client in parte sa fie multumit.

Timpul de executie este cat mai scurt posibil, caci MAXIM TIPAR intelege perfect vremurile pe care le traim si graba care ne conduce in fiecare actiune, iar din acest motiv doreste sa ofere clientilor sai cele mai bune produsele in cel mai interval de timp. Preturile, dupa cum spuneam mai sus, sunt foarte mici, iar dovada ca totul este dupa cum se promite sta tocmai in faptul ca multi clienti revin pentru comenzi tot mai mari. Mai mult de atat, din dorinta de a le fi cu adevarat de folos clientilor, specialistii MAXIM TIPAR  ofera si sfaturi. Le puteti gasi pe site.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.