Felicitare La multi ani de ziua ta

Ti-am pregatit o frumoasa felicitare cu La multi ani de ziua ta si sper din suflet sa iti aduca bucurie. Daca vrei sa o trimiti cuiva drag, te invit sa o faci chiar acum, mai ales ca am pregatit si cateva urari de la multi ani frumoase.

Sa iti fie zilele senine si sa ai parte numai de bucurii si realizari! La multi ani frumosi!

Sa iti fie drumul vietii ca un covor moale pe care sa pasesti fara sa te ranesti, iar pe marginea drumul sa ai mereu pomi care sa iti ofere cele cai bune fructe: sanatate, noroc, bucurii, fericire, liniste sufleteasca si impliniri depline!

Sa ai o zi de nastere si o viata minunata, pe care sa o traiesti cu veselie, intelepciune, bunatate si iubire!

 Pentru felicitari muzicale de la multi ani te invit pe canalul de youtube, unde vei gasi videoclipuri de exceptie cu urari frumoase de la multi ani de ziua ta, dar si urari noi pentru zi onomastica.

Aceasta felicitare La multi ani de ziua ta poate fi folosita oricand si pentru oricine. Trimite-le celor dragi tie cele mai frumoase mesaje de la multi ani pentru a le bucura sufletul.

In zilele noastre totul este mult mai usor decat acum 40 de ani, de exemplu. Pe atunci, oamenii obisnuiau sa isi confectioneze singuri felicitarile de la multi ani.
Munceau poate zile intregi pentru a face o felicitare frumoase din carton pe care lipeau poze si tot felul de alte nimicuri care sclipeau in soare.
Erau frumoase, nu pot spune ca nu, insa in spatele lor era munca multa, iar materiale nu gaseai atat de usor ca acum. Oamenii obisnuiau sa pastreze poleiala de la ciocolata, de exemplu, caci nu gaseai prin papetarii asa ceva. Nu exista nici macar in magazine nici macar banala folie alimentara care poate fi folosita cu mare succes pentru a realiza felicitari frumoase.
Imi amintesc ca intr-un an, pentru ziua de nastere a mamei mele am pregatit o felicitare facuta din coperta unui caiet vechi de limba romana. Am lipit pe partea exterioara poze cu flori decupate dintr-o revista si pe interior am pus beteala de brad si o fundita rosie.

Care este cea mai frumoasa felicitare pentru ziua de nastere pe care ai facut-o sau ai primit-o?

 

 

Felicitare La multi ani de ziua ta

O seara placuta, cu bucurii si lumina in suflet!

O seara frumoasa, suflet drag! Buna seara si noapte buna!

Gabor Mate, dezvoltare personalacarti Gabor Mate

Intr-o voce nerostita. Deblocarea traumelor si restabilirea starii de bine

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.