Rase de extratereștri

Nu mă voi referi astăzi la extratereștri ce populează universul, căci sunt mult prea mulți și feluriți, și-ar fi nevoie de o întreagă enciclopedie pentru a scoate la iveală toate adevărurile șocante și toate secretele ce ni se ascund. Voi alege să scriu numai despre o mică subspecie de ființe de-a dreptul înspăimântătoare, căci trăiesc printre noi, bine ascunse privirilor nebănuitoare ale omului obosit, plictisit ori atoateștiutor. Rase de extratereștri pe Pământ: stați cu ochii geană pe copiii cărora le place să citească din cărți, pe femeile care nu dau doi bani pe farduri și pe bărbații care încă mai oferă soțiilor flori.

Extratereștri printre noi

Spre surprinderea multora, chiar există extratereștri printre noi. Se camuflează bine, pentru a nu atrage atenția asupra lor. Merg la serviciu, la piață, la școală, la plimbare. Râd, plâng, se emoționează, ba uneori se mai și îmbolnăvesc, doar pentru a ne induce în eroare. Încearcă să se comporte cât mai “normal”, să nu iasă în evidență, însă un ochi bine antrenat îi va recunoaște imediat. Omul cu spirit civic va face tot ce îi va sta în puteri pentru a-i demasca pe toți extratereștri ce viețuiesc printre noi. Asemenea ființe periculoase trebuie alungate de pe planeta albastră, căci bolile lor pot fi molipsitoare pentru pământenii anului 2016.

Totul despre un extraterestru pe Pământ

11 septembrie. Duminică. Nici 24 de ore rămase până la începerea școlii. Părinți și bunici iau cu asalt piața de flori, în căutarea celui mai roșu buchet de trandafiri roșii. Strecurat printre cumpărători, un extraterestru s-a trădat singur. Stând la coada uriașă de la florărie, soțul meu a observat un lucru: erau la mare căutare trandafirii roșii pentru doamna învățătoare. Nu i-a păsat. El a cerut trandafiri galbeni, că ăia îmi plac mie. “Pentru învățătoare???”, întreabă florăreasa, mirată la culme. Nu, pentru soția mea, îi răspunde Mihai. Și în acea clipă toate privirile cumpărătorilor s-au întors spre el, de parcă tocmai apăruse un extraterestru pe Pământ. 

3 thoughts on “Extratereștri printre noi”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.