Vara a trecut, grijile sunt încă prezente. De ce am purta ochelari de soare când nu mai este soarele atât de puternic precum în perioada verii? Cei care au ochi sensibili, purtătorii de ochelari de vedere știu că și ochelarii de soare sunt la fel de importanți. Vorbim despre protecția împotriva radiațiilor UVB și UVA și a reflexiei cauzate de razele de soare. Când vine vorba despre ochelarii de soare, aceștia trebuie să reprezinte mai mult decât niște simple accesorii.

Ochelarii de soare sunt special concepuți pentru a vă proteja ochii de razele puternice ale soarelui și este de precizat că aceștia trebuie să fie purtați pe tot parcursul anului. Locul perfect din care să vă cumpărați ochelarii este EXPERTOPTIC. Magazinele fizice de optică medicală EXPERTOPTIC sunt prezente în număr de 6. Descoperim că programul este unul prietenos; în unele cazuri magazinul este în incinta unui centru comercial, ceea ne permite să ne bucurăm de serviciile oferite aici într-un mod mai flexibil și avantajos.

Ochelari de soare pentru toate preferințele de stil și buget

Veniți la EXPERTOPTIC atunci când căutați ochelari de soare Suceava. Aici aveți la dispoziție o gamă largă de ochelari de soare a căror lentile au sau nu dioptrii, în funcție de nevoile fiecăruia.

Razele directe sau indirecte ale soarelui vă pot deranja atunci când sunteți la plajă, conduceți, vă plimbați pe malul unei ape sau desfășurați orice activitate în aer liber. Pentru a vă proteja vederea de efectele nocive precum cele menționate este necesar să alegeți o pereche de ochelari cu lentile potrivite împotriva radiațiilor UVA și UVB.

Puneți prețul mai presus de alte caracteristici? Nu este o idee bună. Eficiența ochelarilor de soare este dată de calitatea materialelor prime folosite la confecționarea acestora. Ochelarii ar trebui să reprezinte o investiție pentru sănătatea dumneavoastră. De aceea, nu trebuie să privim achiziționarea unor ochelari mai scumpi ca o neplăcere. Acesta nu este un moft, ci o necesitate. Este recomandat să cumpărați ochelari de soare din magazinele de specialitate pentru a vă asigura că lentilele acestora sunt tratate și că nu sunt doar simple lentile colorate.

Ochelari de la branduri de top

La EXPERTOPTIC aveți disponibilă gama de ochelari de la branduri cunoscute. Calitatea este foarte importantă atunci când alegeți o pereche de ochelari, mai ales dacă vă doriți să vă bucurați de această investiție pe termen lung.

Puteți opta pentru ochelari marca Ray Ban, Vogue, Guess, Ana Hickmann și multe altele. Zecile de modele din stoc pot fi probate în oricare dintre cele șase locații fizice din țară, pentru a vă asigura că alegeți mărimea și forma potrivite pentru aspectul feței dumneavoastră. În orice caz, echipa de la EXPERTOPTIC va fi mereu la dispoziția dumneavoastră. Experiența consilierilor vă ajută să luați decizia potrivită – ca formă, culoare, preț și stil, să fie acea pereche de ochelari care să vă armonizeze trăsăturile.

Servicii de calitate la prețuri atractive

Consultațiile privind alegerea ochelarilor potriviți sunt gratuite la EXPERTOPTIC. Este recomandat să optați pentru consult înainte de a va alege noua pereche de ochelari. Veți ști astfel dacă dioptriile s-au mărit sau au stagnat, alegand lentilele în consecință. De asemenea, dacă veți dori să optați pentru ochelarii de soare cu lentile cu dioptrii veți adapta alegerea în funcție de situație.

Vi s-a rupt rama ochelarilor? Ați pierdut una dintre pernițe sau unul dintre șuruburile ce susțin rama s-a deșurubat? Puteți beneficia de servicii de reparație a ochelarilor dumneavoastră în cel mai scurt timp cu putință.

Aveți grijă de sănătatea ochilor dumneavoastră. Programați-vă online acum pentru o consultație gratuită. Dacă nu locuiți în Suceava, accesați site-ul www.expretoptic.ro pentru a verifica orașele în care există locații EXPERTOPTIC. Veți avea parte de servicii de excepție alături de unele dintre cele mai calitative produse de pe piață.

Date de contact:

Suceava: 0740 952 952

Botoșani 1: 0744 754 754

Botoșani 2: 0755 538 538

Rădăuți: 0747 750 750

Fălticeni: 0751 341 341

Roman: 0755 589 589

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.