Electronice & IT

Aceasta este categoria cea mai cautata de noi (familia mea) pe internet si voi explica in randurile ce urmeaza si motivele pentru care accesam deseori linkurile spre electronice & it. In primul rand e fiul meu, despre care am uneori impresia ca vrea sa isi transforme calculatorul in racheta spatiala. Apoi este sotul meu, care ar fi in stare sa schimbe televizorul la fiecare cateva luni, astfel incat la un moment dat sa vada actorii in marime naturala si cu o claritate incredibila. Mai sunt si eu, cea care viseaza in (nu prea secret) sa aiba un aparat de fotografiat bun, cu care sa isi imortalizeze cainele, pisicutele si, de ce nu?, peisajele frumoase pe care le intalneste in drumurile sale. Iata tot atatea motive sa fim la curent cu noutatile, sa accesam des categoria de electronice & IT, televizoare si aparate foto in mod special.

De exemplu, sotul este este macinat zilele acestea de o dilema ce pare fara iesire: ar vrea sa cumpere un nou televizor Philips (40HFL2819D/12 LED, Full HD, 102 cm, Negru) pentru dormitor, caci acolo nu avem nimic la care sa ne uitam seara, cand ne bagam in pat, insa in acelasi timp ar vrea sa profite de mini vacanta neasteptata de Pasti pentru a merge pe undeva, sa ne relaxam. Asadar, ce sa aleaga? Televizor Philips ori vacanta? Televizorul este foarte bun, ofera imagini exceptional de bune si are un consum redus de energie, o luminozitate crescuta, contrast si claritate de exceptie, culori vii etc, dar parca am avea nevoie si de cateva zile in care sa ne odihnim si sa ne relaxam dupa cateva luni in care am muncit ca niste roboti.

In plus, stie sigur ca va avea de furca sa ma convinga ca familia noastra are mai multa nevoie in acest moment de un nou televizor si nu de un aparat foto digital Nikon COOLPIX L810, 16.1MP, Negru, cum este cel pe care mi-l doresc si mi l-as putea permite in acest moment, daca am renunta la televizorul Philips sau la mini vacanta, caci nu are nici un farmec o vacanta in care sa nu pot face poze bune. Aparatul foto digital Nikon COOLPIX L810, 16.1MP are o funtie de reducere a vibratiilor, sensibilitate ridicata la lumina ISO si stie sa selecteze automat cea mai clara fotografie dintr-o succesiune de zece fotografii, lucru pe care aparatul foto de care dispun acum habar nu are. In plus, acest aparat foto mi-ar placea foarte mult deoarece are zoom optic cu focalizare automata in timpul inregistrarii. Poate stiti, poate nu stiti, dar de cateva zile tot incerc sa fac diverse filmari si nici una nu imi iese asa cum mi-as dori.

Iata care sunt dilemele noastre si care sunt obiectele din categoria electronice & IT pe care visam sa ni le aduca iepurasul de Pasti. La preturi bune am vazut aceste produse in magazinul online Biasicom, o companie care se poate lauda cu o experienta de peste 20 de ani in retailul si service-ul produselor electronice si electrocasnice. S-au facut remarcati in primul rand datorita faptului ca au dat dovada, in relatiile cu clientii, de seriozitate, profesionalism si flexibilitate. Noua ne-au fost recomandati de catre un prieten care isi comanda diverse produse de la ei, caci magazinul are nu numai electronice & IT, ci si electrocasnice mari, incorporabile, obiecte sanitare, produse de ingrijire personala etc.

Va voi tine la curent cu decizia finala si sper sa va pot spune ca m-am ales cu un nou aparat de fotografiat, unul mai bun decat ceea ce am acum sau macar cu o plimbare pe undeva, pe la munte. Daca aveti nevoie de produse din categoria electronice & IT sau din oricare alta categorie amintita mai sus, intrati in magazinul www.biasicom.ro (clic pe unul dintre linkurile din articol) sau sunati la telefon 0731800226 ori direct la unul dintre sediile din: Str. Andrei Mureşanu, Nr. 30, Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, B-dul Grănicerilor, Nr. 67, parter, Năsăud, Bistriţa-Năsăud, Str. Viilor Nr. 10, Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, Piața Libertății, Nr.7, Beclean, Bistriţa-Năsăud.