Interesul pentru foraje puțuri a crescut considerabil în ultima perioadă fiind o soluție optimă pentru familiile care nu dispun de acces la rețeaua publică de apă. Este un factor important și este lesne de înțeles de ce. Apa este indispensabilă în orice gospodărie fapt pentru care sursa nu trebuie să lipsească nicicum.

Din acest motiv oamenii caută firme specializate care oferă servicii de puturi de apa medie sau mare adâncime. Acestea sunt printre cele mai benefice decât cele de mică adâncime, deoarece posibilitatea ca apa să fie contaminată este mult mai mică.

Atunci când ne montăm un puț trebuie să luăm în calcul toate aspectele: să fie pentru consum propriu deci să fie potabilă, pentru irigare dacă avem grădină cât și pentru gospodărie sau adăparea animalelor. Din acest motiv calitatea este un aspect de care trebuie să ținem cont.

Realizarea unui foraj nu este ușoară pentru că implică utilizarea unor utilaje și echipamente speciale. Deci este nevoie de o firmă specializată în domeniu. EcoDrill Foraje se află în topul preferințelor. Echipa oferă servicii de calitate având experiență vastă în domeniu. Deși un foraj de mică adâncime este mai ușor de realizat, Eco Drill Foraje recomandă pe cele de medie și mare adâncime, chiar dacă implică mai multă muncă. Asta pentru că își doresc ca fiecare client să fie mulțumit de serviciile pe care le primește.

Eco Drill Foraje – pentru o apă de calitate în gospodării

Faptul că folosesc tehnici specifice în funcție de fiecare zonă cât și echipamente de ultimă generație pentru realizarea unui astfel de proiect, apa obținută printr-un foraj va fi de calitate.

Vorbim aici despre forajul hidraulic rotativ cu circulație de fluid ce se utilizează mai cu seamă în zonele unde solul este moale și mediu precum nisip, pietriș și argilă.

O altă tehnică este forajul uscat cu ciocan de fund și se utilizează în zonelele unde solul este dur precum granit, rocă, marmură sau calcar. Iată deci cât de importantă este litologia solului cât și echipamentele utilizate pentru ca un foraj să fie de calitate.

Servicii de calitate

Un astfel de proiect nu poate fi realizat de orice persoană care nu are experiență în domeniu. Astfel că este de preferat să se colaboreze cu o echipă din domeniu.

Eco Drill oferă servicii de calitate. Datorită experienței acumulate, timpul de execuție a unui astfel de proiect este redus.

În plus, la orice lucrare echipa oferă o garanție de 2 ani de zile. Sunt formați din specialiști și personal instruit ce pot îndeplini și printre cele mai exigente cerințe ale clienților.

Ca și prețuri, acestea sunt avantajoase și pot fi negociate cu echipa. Acestea variază în funcție de complexitatea fiecărei lucrări.

Așadar, dacă nu ai acces la rețeaua publică de apă, necesitatea realizării unui foraj este de interes pentru tine. În acest context, echipa de la Eco Drill Foraje îți poate veni în ajutor.

Pentru mai multe detalii accesează pagina oficială.

Date de contact:

office@ecodrillforaje.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.