Discuții amuzante despre oameni și mașini

Discuții amuzante despre oameni și mașini doar în casa noastră auzi. Cu două zile în urmă, soțul meu a găsit mașina blocată în parcare între alte două mașini. Cu greu a reușit să o scoată, dar numai după ce a înjurat ca la ușa cortului. Drept răzbunare, când a avut ocazia, a blocat mașina vecinului, să îl învețe minte.

Dimineața, când ne-am trezit, am rămas cu gurile căscate de uimire. Omul reușise să iasă din parcare. Jos pălăria! a exclamat Mihai. Vecinul e meseriaș, e as la volan! Abia când a coborât din casă a observat că mașina noastră fusese mutată. Purta urme negre de vopsea, lăsate de opelul vecinului.

Nu vă pot povesti pe blog ce a fost la gura lui Mihai. Sper să vă imaginați singuri. Roșu la față și bombănind fără oprire, făcea tot felul de planuri de răzbunare. Eu încercam să îl potolesc. I-am spus că i se pare că mașina a fost mutată. Mai târziu i-am amintit că legile în Scoția sunt aspre. La final am spus chiar că a fost o greșeală. Omul e la locul lui, echilibrat, bla bla… 

Își pupaseră deja mașinile

În această seară, când am iesit cu Bruno în curte, m-am întâlnit cu “nebunul”. Așa i se spune acum scoțianului care ne este vecin. Își scosese și el cățelușa în curte. Bruno l-a pupat pe chelie. Cățeaua scoțianului m-a pupat pe nas. Câinii s-au pupat între ei.

Sora mea, glumeață ca de obicei, a completat. Apoi Vienela s-a pupat cu scoțianul. Cumnatul, ca să nu rămână mai prejos, a plusat. Cheliosul nu s-a mai pupat și cu Mihai, că își pupaseră deja mașinile. 

Poză din vremea când aveam două mașini, iar locuri de parcare erau destule pe strada noastră:

Discuții amuzante despre oameni și mașini

Tot în această seară a avut loc o discuție între Mihai și Ionuț:

-Vrea mă-ta să dea de permis. Parcă mă văd strigând la ea: mergi mai încet, că ai deja 110 mile/oră.

-La mama să strigi așa ceva? Poate să îi spui: mergi mai încet, că ai deja 10 mile/oră.