Mi-am dorit să fiu proprietar de (mai multe) domenii. Iată că din vara anului 2016 am devenit. Virtual, e drept, însă cu nimic mai prejos de alții, cu domenii reale. Aveam vienela.ro din primăvara lui 2012. Creștea frumos și sigur. Vieneland a fost gândit inițial ca un blog de făcut bani. Mi-am dat repede seama că scriu altfel aici (probabil influențată de spusele altora). Nu îmi explic de ce. O vreme am dat drumul în online unor scrisori niciodată trimise altfel. Am încercat să scriu și foarte scurte povești. Mi-a plăcut. Încă îmi place, deși nu mai am atât de mult timp la dispoziție.

Când m-au împins diverse nevoi, am scris iarăși pentru bani. Unii consideră că e rușinos să faci asta. Eu nu mă simt defel rușinată că pot scrie pentru/despre alții. Nici nu mai bag în seamă vulpile care nu ajung la struguri. Sunt deschisă la colaborări (sas.vienela(at)yahoo.com).
espressocafe.ro
Cine este Vienela? O femeie simplă, care iubește viața. Visez la ziua când voi avea destui bani pentru a putea sta acasă (update 17 martie 2020 – stau acasa, insa nu in conditiile in care visam). Vreau să văd lumea, să îmi mai iau un câine (update 17 martie 2020 – l-am luat; o cheama Onix si are 5 luni jumatate) și să scriu. Să scriu din ce în ce mai mult și mai bine. Până atunci, muncesc ca un robot într-o fabrică din Scoția (update 17 martie 2020 – mi-am dat demisia) alături de soțul și de fiul meu. În zilele libere mă culcușesc în brațele bărbatului iubit și citesc, ascult muzică, dorm. Îl plimb pe Bruno (si pe Onix, mai nou). Vizitez locuri interesante. Fac mii de poze. Scriu pe bloguri. Beau cafele. Învăț engleză. Merg la școală. Citesc articole de pe bloguri. Mă autoperfecționez. Visez. Râd. Plâng. Trăiesc.
elefant.ro

Alerg după un vis… Sper la o lume mai bună, mai frumoasă, mai curată şi sunt convinsă că fiecare dintre noi îşi poate aduce mica sa contribuţie.
“Mi-e dor de-un vis aşa curat
Şi alb ca albul de hermină,
Să râd ca florile-n lumină…”

Într-o lume cenușie, visez să fiu pata de culoare. Nu îmi iese mereu, de aceea mă străduiesc în continuare să devin mai bună, mai empatică, mai… altfel.