Aseara m-am izbit de o problema care mi-a demonstrat (inca o data) ca degeaba fac blogging de cinci ani, ca tot la stadiul de incepator am ramas. Nu ma pricep la design grafic, nu inteleg mare lucru din codurile pe care le utilizez in fiecare zi, iar uneori nu reusesc nici macar sa atasez un “title” linkului pe care vreau sa il includ in articol. Asa se face ca aseara m-am vazut nevoita sa apelez la un prieten programator pentru a rezolva problema, iar la final, cand mi-a spus ca oricand pot apela daca intampin greutati, i-am spus ca sper din inima sa nu mai fie nevoie. Stiti ce mi-a raspuns? Ca ar trebui sa imi doresc sa dau peste probleme, ca numai asa voi ajunge sa invat sa le rezolv si, cine stie?, poate peste ani de zile voi deveni chiar programator sau voi putea face design grafic.

Am ras cu lacrimi si i-am spus ca las asta in seama generatiilor tinere, a celor care deja au facut o scoala, au pregatirea necesara, pun pasiune in tot ceea ce fac, au un portofoliu care ii recomanda, asa cum sunt cei care isi ofera serviciile pe site-ul vreaupliant.ro. Este vorba despre niste persoane care se pricep bine la design grafic, care pun intreaga lor pasiune in munca, astfel incat sa realizeze tot ceea ce isi propun la cele mai inalte standarde de calitate.

Specialistii de la vreaupliant.ro ofera celor interesati design grafic pentru realizarea de flyere, pliante, afise, fluturasi, bannere, brosuri, mape de prezentare, carti de vizita, dar si sigle, logo-uri etc. Ceea ce imi place mie foarte mult la acesti talentati oameni este faptul ca nu se grabesc sa realizeze de mantuiala nici un design grafic, ci prefera sa se documenteze temeinic in prealabil, sa discute personal cu persoanele cu care urmeaza sa colaboreze, pentru a intelege exact ce isi doresc, ce asteptari au, ce s-a incercat pana la acel moment, ce nu a mers, in asa fel incat sa poata gasi formula cea mai potrivita nevoilor pe care le are fiecare client in parte.

Sa-mi spuneti mie unde ati mai auzit asa ceva. Mie mi se pare a fi o metoda de-a dreptul occidentala, care ne-ar duce pe culmile succesului daca ar fi aplicata in toate domeniile de activitate, nu numai de catre o firma care se ocupa de design grafic. Admiratia mea a crescut la cote uriase atunci cand am aflat ca specialistii de la vreaupliant.ro spun despre ei ca “Tool-ul cel mai folosit nu se regaseste nici in CorelDraw, Photoshop sau InDesign,ci se afla in mintile noastre la versiunea cea mai recenta: pasiunea.”, si asta pentru ca stiu ce lucruri minunate pot iesi din orice atunci cand omul lucreaza cu pasiune, cand face totul cu placere.

Daca aveti nevoie de cineva care sa va realizeze design-ul grafic pentru bannere, pliante, afise, carti de vizita, logo-uri, flyere, sigle, brosuri, mape de prezentare, fluturasi sau orice altceva, sfatul meu este sa apelati cu incredere la specialistii de pe vreaunpliant.ro, caci ei pun intreaga lor pasiune in munca, se adapteaza usor cerintelor clientilor, cauta solutiile cele mai potrivite si ofera transparenta totala.