Un cartier de lux din Constanta a devenit un etalon a ceea ce inseamna excelenta in imobiliare. De la amplasare la conditii, aici exista o definitie completa despre ce presupun standardele inalte ce tin de dezvoltarea unui proiect imobiliar ambitios. Santa Maria Bay include 3 tipuri de vile, toate acestea fiind reprezentative pentru stilul italian.

Vilele, fiecare cu farmecul sau, reprezinta conditii excelente de trai. Sunt realizate cu materiale de calitate, cu finiaje pe masura. Dintre acestea, tipologia vilei A din Santa Maria Bay este cea mai spatioasa. Iata si ce anume o face diferita de celelalte variante:

  • Vila cu 3 etaje, cu o suprafata generoasa

Dispune aproximativ de 440 de mp. Are 3 etaje, la fel ca si celelalte tipuri de vila, dar accesul la etaje se poate realiza nu doar prin scara interioara, ci prin ascensorul privat. Asta inseamna confort superior desigur.

  • Compartimentare avantajoasa

Vila are la parter un hol spatios mare, o zona de living, salon, bucatarie , birou, zona de spalatorie si baie pentru oaspeti. La etaj vila este compusa din 3 dormitoare, fiecare cu baie proprie si terasa.

La mansarda totul a fost gandit astfel incat zona sa fie un apartament. In acest sens, cuprinde dormitor, baie, bucatarie si zona de luat masa, precum si un living generos ca spatiu.

  • Relaxare la exterior

Vila de tip A la fel ca si celelalte de altfel, dispune de zone amenajate la exterior astfel incat cei care locuiesc aici sa se poata bucura de timpul petrecut in aer liber, in maxim de confort. Este vorba de terase si balcoane, de gradina privata amenajata in cele mai mici detalii.

In plus, exista si spatiu de parcare inclus acestei locuinte, pentru a exclude grija despre ce presupune masina personala si unde va fi aceasta parcata in siguranta.

Dupa cum este mentionat si in cadrul site-ului, la exterior poate fi amenajata si o bucatarie de vara, pentru cei care isi doresc acest lucru. Un aspect care denota faptul ca spatiul disponibil este promitator si poate insemna sansa de a avea o anexa, perfecta pentru vara.

Daca acesta vila poate parea prea ampla pentru nevoile familiei tale, poti oricand avea in vedere celelalte doua tipologii existente, respectiv vilele de tip B si C, unde suprafetele sunt in continuare generoase, dar poate mai potrivite tie.

Vilele Santa Maria Bay, luxul detaliilor

Vilele aici sunt reprezentative pentru un stil pur italian. Asta inseamna ca regasim si detalii si finisaje care ne duc in aceasta poveste despre bella Italia. Ferestrele au obloane din lemn, constructia in sine este interesanta si o arhitectura aparte. Predomina lemnul si notele clasice, mai ales la capitolul mobilier mentinand aici faptul ca la cerere, pentru cei care doresc inchiriere pe termen lung, pot fi puse la dispozitie amenajari complete.

Cumparare sau inchiriere

Vilele din Santa Maria Bay sunt disponibile pentru cumparare, dar si inchiriere, cu specificatia ca este vorba doar de termene lungi. Preturile acestora, pentru ambele variante, sunt mentionate in cadrul paginii online. In cazul celor care pentru o perioada doresc sa devina chiriasi aici exista si servicii aparte ce sunt puse la dispozitie, cum ar fi asistenta tehnica, serviciile de intretinere a spatiilor verzi.

Detalii suplimentare si conditiile pentru inchiriere si vanzare se pot vizualiza pe pagina proiectului www.santamariabay.ro  sau direct la reprezentantii complexului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.