Ai în minte mașina visurilor tale și vrei să o achiziționezi cât mai rapdi? Acesta este momentul perfect! Ia în considerarea alegerea uneia dintre mașinile rulate din parcul auto al dealerului AutoDelRulate, simplu și rapid.

Sprijin în luarea deciziei corecte

Investiția pe care o faci atunci când îți achiziționezi un automobil poate fi semnificativă pentru bugetul tău. Tocmai acesta este motivul pentru care ai nevoie de părerea unui specialist în legătură cu alegerea vehiculul potrivit pentru tine. Ținând cont de suma pe care ești dispus să o aloci pentru mașina ta, de anul fabricării, de sistemul de tracțiune dorit, de combustibil, tipul de caroserie sau chiar culoare, vei primi asistența necesară pentru a face una dintre cele mai bune alegeri.

Ai de ales dintr-o gamă variată de mărci auto de la diferiți producători. Mecanicii profesioniști verifică fiecare mașină care intră sau iese pe de poarta AutoDelRulate. Fiecare mașină este testată, verificată ș întreținută. La cumpărare, ai garanția că vehiculul tău este în parametri normali din punct de vedere tehnic și estetic.

Rapiditate și comoditate

AutoDelRulate vine în ajutorul celor care vor să economisească timp și bani. Scapă de grija întâlnirilor cu diferiți vânzători. Alege o cale simplă de intermediere auto Suceava, care nu necesită mai multe deplasări în afara județului. Tot ce trebuie să faci tu este să vii în showroom pentru a vedea mașina sau să accesezi site-ul www.autodelrulate.ro pentru a verifica dacă aceasta este în stoc.

Achiziționarea unei mașini dintr-un parc auto te scapă de eventualele fraude ale vânzătorului. AutoDelRulate își propune să vândă mașini cu care se poate porni la drum în siguranță, imediat ce acestea ies de pe poarta parcului auto. Toate mașinile sunt vândute sub formă legală și nu au defecte ascunse, astfel încât să te poți bucura de experiența șofatului fără grija eventualelor reparații necesare unei mașini second hand.

Comandă mașina dorită

AutoDelRulate dispune de un parc auto cu sute de modele de mașini din care să alegi, însă dacă ai în minte una pe care nu o găsești la ei, aceasta poate fi comandată cu ușurință și livrată în scurt timp cu putință către tine.

Servicii complete

Starea în care se află mașina ta reprezintă un aspect important. După achiziție, ai la dispoziție suportul și asistență mecanicilor. Poți aduce mașina în service pentru reparații și detailing auto. Aici ți și se garantează promptitudine și siguranță, iar comunicarea între tine și mecanici este constantă, pentru a vă putea pune de acord asupra alegerilor potrivite pentru tine și mașina ta.

Aproape de tine

Vino oricând să alegi mașina visurilor tale în unul din showroom-urile AutoDelRulate. Îi găsești în Suceava pe Bulevardul Sofia Vicoveanca și în București pe Bulevardul Iuliu Maniu. În oricare locație dintre acestea poți beneficia de un test drive gratuit, pentru a te convinge că alegi mașina potrivită pentru tine.

Nu ezita să-ți achiziționezi mașina mult dorită! Vizitează acum site-ul web al dealer-ului pe www.autodelrulate.ro pentru a verifica disponibilitatea mașinii dorite sau pentru a primi ajutorul specialiștilor!

Contact: contact@autodel.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.