Atunci cand simti ca relatia cu partenerul tau de viata nu mai functioneaza ca inainte si iti doresti cu ardoare sa iti salvezi casnicia, esti dispusa sa faci absolut orice compromis. Cu toate acestea, se pare ca cea mai recomandata solutie este sa soliciti ajutorul unui psiholog Bucuresti care sa analizeze relatia dintre voi si sa va ajute cu sfaturi si recomandari sa depasiti cu brio aceasta situatie, mai putin placuta din viata voastra.

Odata ce ai luat decizia de a solicita ajutorul unui specialist si esti pur si simplu constienta de faptul ca aveti nevoie de ajutor pentru a trece de acest impas, trebuie sa stii sigur ca si cel de langa tine isi doreste asta. Atunci cand insa doar tu esti cea care isi doreste asta, nu sunt sanse mari de a salva mariajul.

Solicita ajutorul unui psiholog Bucuresti atunci cand nu mai e nimic de facut

In momentele in care observi o schimbare in relatia voastra de cuplu, ca timpul trece si ca nimic nu se remediaza, clar e cazul sa soliciti ajutorul unui psiholog Bucuresti. In ziua de azi, din ce in ce mai multe cupluri aleg sa actioneze precum cele din tarile mai dezvoltate si sa paseasca in interiorul cabinetelor de psihologie. Acest lucru se datoreaza faptului ca oamenii au inteles cat de puternice si de benefice sunt sfaturile oferite de un specialist.

Chiar daca in America, astfel de sedinte de terapie de cuplu se afla la ordinea zilei, inclusiv in Romania incepe sa se realizeze acest lucru.

Totusi, de ce sunt atat de importante terapiile in cuplu mai ales in astfel de situatii?

Aceste sedinte sunt indicate inca de cand se simt primele semne ale unei eventuale separari. In acest fel este mult mai usor de analizat relatia si de a o remedia, bineinteles, doar daca ambii parteneri isi doresc acest lucru.

Aceste terapii de cuplu nu au neaparat rolul de a separa sau de a impaca partenerii, ci de a-i face sa constientizeze foarte bine anumite aspecte din viata lor. In acest fel ei vor fi capabili sa interactioneze mult mai usor unul cu celalalt, sa se inteleaga reciproc si sa ajunga mereu la un consens. Chiar daca uneori partenerii se iubesc, ei uita de acest lucru si se lasa pur si simplu acaparati de anumite neajunsuri. Asadar, aici intervine psihologul si ii ajuta sa inteleaga acest lucru si sa le reaminteasca ca ceea ce se intampla intre ei doi e cu adevarat special.

Specialistul va va face sa intelegeti ca desi aveti amandoi simtiri similare, locurile pe care le frecventati de obicei si diferentele de sex sunt cele care intr-adevar va diferentiaza. Totusi, veti invata ca odata ce veti afla cum sa comunicati mai bine unul cu celalalt, relatia se va imbunatati rapid.

Asadar, daca iti doresti sa repari relatia cu partenerul tau de viata, iti recomand sa o faci, solicitand ajutorul unui specialist de la PsihArt. Atat timp cat amandoi va doriti sa salvati acest mariaj, sansele de a ajunge la o intelegere comuna sunt foarte mari.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.