De două ori în viață mi-am făcut unghiile cu ojă semipermanentă, după ce am găsit pe facebook o tipă care își făcea reclamă și de care am fost prima dată foarte mulțumită. Veți afla din videoclip (cred că e puțin cam pretențios să îi spun tutorial) ce anume m-a nemulțumit a doua oară. După experiența nu prea plăcută de la a doua tură, am decis să îmi curăț singură oja semipermanentă de pe unghii și să mă ocup de ele așa cum am făcut mereu, fără ajutor. Știam deja, în mare, ce trebuie făcut, așa că am trecut la treabă. Regret că nu am filmat totul, căci ar fi avut toate șansele să devină viral, vă jur.

Am așteptat să rămân singură acasă (băieții mei sunt foarte gălăgioși, așa că prefer să nu îi am în preajmă când filmez), am pregătit instrumentele și am pornit la treabă. Totul a mers foarte bine și relativ repede în prima fază. Cu chiu, cu vai, am reușit să filmez până la momentul în care toate cele zece degete au fost bandajate în dischete pline cu dizolvant și apoi învelite (degetele, desigur) în folie de aluminiu. Când am vrut să opresc filmarea, un deget a rămas fără căciulița argintie. M-am străduit săîl reînvelesc și atunci alte două bandaje au căzut. De câte ori încercam să pun unul la loc, îmi cădeau altele.

După cinci minute de chin și râsete, degetele mele arătau ca și când niciodată nu le bandajasem cu ceva. Foliile de aluminiu erau toate cocoloșite, imposibil de reutilizat. A fost nevoie să o chem pe nepoată la mine, căci de una singură chiar nu reușeam să mă descurc. Să nu încercați nici voi să vă curățați oja semipermanentă singure. Cereți ajutor unei prietene, unei persoane îndemânatice și binevoitoare, dacă vreți să reușiți.