Pe vremea mea…vor spune mai toti parintii la ora actuala care se simt coplesiti de optiunile actuale. Da, pe vremea lor nu erau tunuri de confetti disponibile, ci doar baloane colorate si hartie creponata din care erai oarecum provocat sa pui creativitate si sa faci ceva decoratiuni. La party-uri nu existau costumate personaje pentru ca nu era tocmai un trend sa iti doresti sa fii Veronica, spre exemplu.

Cu alte cuvinte, in acele vremuri lucrurile erau mai simple. Acum insa parintii nici nu isi pot inchipui ca ziua de nastere a copilului sa treaca pur si simplu. Nu este de ajuns nici organizarea unei sesiuni de joaca, la un spatiu special amenajat. Ideile sunt tot mai variate, complexe si moderne.

Petrecere cu personaje

Noile generatii de copii au dat nastere unor supereroi. Desenele animate si povestile sunt o sursa a personajelor ce ajung sa fie indragite. Mai mult decat atat, copiii ajung sa isi traiasca copilaria sub influenta acestora. Le place lupta pentru bine si aventura, le place adrenalina si lumea colorata, interesanta si stimulanta pe care astfel de personaje o traiesc.

Una dintre bucuriile fara margini la petrecerea onomastica este tocmai aceea de a intalni pe supereroii pe care ii adora. Exista agentii de profil care pot fi contactate. Vor pune la dispozitie personaje pentru petreceri copii in Bucuresti reprezentand pe cele din lumea Disney, eroi indragiti. Pot fi selectate dupa preferinte, tinand cont de faptul ca fiecare copil isi doreste altceva.

De asemenea, petrecerea nu ar fi petrecere fara muzica si…animatori. Este destul de greu, obositor sa poti sa faci fata unui grup de copii cu intentia sa ii distrezi. Asadar, animatorii sunt un soi de profesionisti la capitolul acesta. Au experienta, au idei, sunt instruiti si stiu tot atat de multe jocuri cat este imaginatia copiilor. Este nevoie si de ceva mai mult de atat, tinand cont ca micii poznasi nu au stare, se plictisesc destul de repere si trebuie sa fie in mod constant atrasi de un joc propus. Animatorii de la Paradisul Personajelor stiu foarte bine ce si cum sa faca.

Ce sa nu iti lipseasca de la petrecerea copilului

Sirul de recomandari nu este gata tinand cont de faptul ca si decorul, locatia trebuie sa fie pe aceeasi lungime de unda. Asadar, pot fi alese tacamuri de unica folosinta, dar din carton, ideale pentru copii. Acestea vin la randul lor cu ceva pretentii estetice astfel incat pot fi imprimate cu tematica dorita, cu personajele favorite.

O masina de bule este ideala. Oricarui copil ii place aceasta idee. Ii va reuni pe toti in incercarea de a prinde si a sparge bulele. Un decor de vis, mai ales ca instantaneele realizate cu bule in jur sunt fantastice.

In decor mai pot fi si alte personaje sau de decor, de la piniata la balonul jumbo, cel care atunci cand se sparge umple decorul cu baloane, confetti si multa culoare.

Toate acestea sunt disponibile de asemenea la Paradisul Personajelor. Oferta completa este prezentata online, in cadrul paginii oficiale.