Comertul cu criptomonede este in voga in acest moment, un numar din ce in ce mai mare de persoane alegand sa faca un astfel de comert. Ce presupune comertul cu criptomonede? Ca oricare alt tip de comert, comertul cu criptomonede presupune achizitionarea la un pret mic, a celor mai apreciate monede digitale, si vinderea acestora in momentul in care ptul criptomonedelor creste. Acest tip de comert poate fi o practica destul de avantajoasa din punct de vedere financiar insa, poate provoca si o mare pierdere din punct de vedere financiar. Piata criptomonedelor este in continuare o piata dinamica si foarte volatila chiar daca in ultima perioada din ce in ce mai multi investitori au ales sa investeasca in aceasta piata. Criptomonedele sunt foarte interesante, ofera multe avantaje insa deocamdata nu sunt monede stabile. Chiar si asa, in cazul in care comertul cu criptomonede este realizat cu responsabilitate se pot inregistra venituri considerabile de pe urma acestui tip de comert/.
Sfaturi care trebuie respectate pentru a putea face comert cu criptomonede
Pentru ca, comertul cu monede digitale sa produca un venit cat mai consistent este necesara respectarea urmatoarelor sfaturi:
– Avand in vedere ca pana in momentul de fata nu ai mai investit in piata criptomonedelor este recomandat ca investitia initiala sa fie mica. Ce inseamna mica? Adica o suma de bani care daca este pierduta sa nu produca consecinte grave pentru tine. Pana te familiarizezi cu tot ceea ce inseamna piata criptomonedelor exista sanse si mai mari de a pierde banii investiti asa ca nu trebuie pornit cu o suma mare de bani ci cu una care sa nu produca daune majore in buget in cazul in care o pierzi.
– Avand in vedere recomandarea de mai sus, trebuie ca profitul obtinut sa fie reinvestit pentru a te putea dezvolta mai usor pe viitor.
– Documenteaza-te inainte de a decide daca investirea banilor in monede digitale, practic in ceva ce nu exista din punct de vedere fizic, este sau nu o idee buna. Nu te lasa manipulat de toate stirile pe care le citesti in mediul online si care promit castiguri fabuloase de pe urma tranzactionarii cu monede digitale. Documenteza-te cat mai bine si apoi trage singur concluziile.
– Piata criptomonedelor este foarte dinamica si volatila motiv pentru care trebuie sa fii conectat in permanenta la tot ceea ce se intampla in piata. Marii investitori pot influenta foarte usor piata criptomonedelor asa ca trebuie sa fii la curent cu tot ceea ce se intampla in aceasta piata pentru a putea antica modul in care va evolua moneda virtuala in care ai investit.
– Pentru a avea sanse cat mai mari de rentabilizare este recomandat sa investesti in 2 – 3 tipuri de monede digitale, nu doar intr-una singura. Este adevarat ca adoptarea acestei strategii necesita o investitie mai mare insa, adoptarea unei astfel de strategii ofera mai multe sanse pentru rentabilizarea investitiei.
– Nu te lasa condus de emotii in momentul in care trebuie sa iei o decizie. Cu siguranta ca la un moment dat va trebui sa iei decizii rapide pentru ca asa cum am zis, piata criptomonedelor este o piata volatila, ceea ce inseamna ca pretul monedelor digitale se schimba foarte repede. Cu toate ca la un moment dat este posibil sa fii nevoit sa iei anumite decizii sub presiune, nu te lasa intimidat de presiune sau de alti factori si incearca sa iei cea mai buna decizie avand in vedere informatiile din momentul respectiv.
– Nu incepe comertul cu criptomonede cu gandul ca te vei imbogati peste noapte. In cazul in care vei face aceasta greseala atunci ai toate sansele de a pierde banii investiti. Comertul cu monede digitale este o „loterie”, ceea ce inseamna ca profitul consistent poate veni peste o saptamana, o luna sau peste 10 ani.
– Fa comert cu monede digitale doar pe platforme de tranzactionare care se bucura de increderea celor care au experimentat deja acest tip de comert.
www.bitmahavi.com este una dintre aceste platforme de tranzactionare a criptomonedelor. Faptul ca tranzactiile se realizeaza la cel mai bun pret si intr-un mediu sigur sunt doua dintre motivele pentru care aceasta platforma se bucura de o reputatie foarte buna.


Concluzii
In concluzie, comertul cu criptomonede poate fi o sursa foarte buna prin care poate fi obtinut un profit consistent insa poate fi si o mare dezamagire din punct de vedere financiar. Reusita sau insuccesul acestei investitii depinde intr-o mare masura si de modul in care este abordata o astfel de investitie, cateva sfaturi cu privire la modul in care trebuie abordat comertul cu criptomonede fiind prezentate in cadrul acestui articol.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.