Îți amintești momentul când un om te-a umilit în public, făcându-te să te simți ca un câine plouat? Dar clipa când un om te-a enervat atât de tare, încât ți-ai dorit să muști din el așa cum mușcă un câine din osul aruncat de stăpân? Nu-i așa că în asemenea momente ai vrut cu toată inima să îl poți îngenunchia, să îl umilești, la rândul tău, să îl enervezi și să îl faci să se simtă prost? De cele mai multe ori nu ai reușit, știu. Fie te-ai blocat și nu ți-a venit în minte nici o idee strălucită, fie ai ratat clipa, fie ai vrut să dai dovadă de educație. Dar în suflet ți-au rămas supărarea și dorința de a-l vedea cândva îngenunchiat la picioarele tale, umilit.

Cum poți îngenunchia un om? Dacă ți-ai pus vreodată această întrebare, iată că ai ajuns acolo unde trebuie, în locul unde se găsește și răspunsul. Bruno, câinele meu, știe cel mai bine cum poți îngenunchia un om și te învață oricând, dacă îi acorzi două clipe, să îți dezvăluie secretul.

Știi cum poți îngenunchia un om? Întorci capul într-o parte și alta când vrea să facă o fotografie ca asta. Nu îi iese până când nu stă în genunchi în fața ta. Jur! spune Bruno fericit.