Cum obtii albirea profesionala a dintilor in confortul propriei case

Cum obtii albirea profesionala a dintilor in confortul propriei case? Benzile de albire a dintilor Crest, sunt extrem de populare si apreciate acum chiar si in randurile romanilor. Sunte metoda ideala de a obtine un zambet stralucitor, ca la cabinetul unui dentist, insa fiind o alternativa mult mai economica. Pe pro-white.ro, vei regasi numeroase produse profesionale de albire, pentru ca tu sa zambesti de fiecare data cu incredere, cu gura pana la urechi.

Cum se folosesc benzile si ce beneficii au

Benzile de albire sunt usor de utilizat, nu sunt jenante iar dupa numai 30 de minute, timp in care te poti ocupa in continuare de activitatile din casa, culoarea zambetului tau incepe sa se transforme vizibil de la primele utilizari. Este dovedit clinic ca acestea indeparteaza eficient  petele formate de tutun, cafea, ceai sau vin, iar dupa un tratament complet vei uita sa mai inchizi gura, vei zambi in fiecare oglinda si in fiecare geam ce ofera un grad de reflexie. Un zambet impecabil, denota sanatate orala si este cel mai frumos accesoriu precum si cel mai minunat dar pe care il poti oferi cuiva. Cand te simti bine in pielea ta se vede, iar totul incepe cu increderea si stima de sine pe care o dobandesti in urma tratamentului cu benzi de albire.

Dispun de o tehnologie avansata de fixare si prindere, No-Slip Technology, astfel incat atunci cand le utilizezi, se pliaza perfect pe orice forma a danturii fara sa alunece, gelul de albire patrunzand in zonele de formare a petelor si sub smalt. Se intampla de multe ori sa ai un eveniment special, iar tu sa vrei sa arati impecabil de la A la Z, de aceea aceste benzi de albit dintii sunt o solutie rapida si sigura ca tu sa iti faci aparitiile cu un plus de stralucire.

Cum sa iti mentii zambetul alb mai mult timp

Efectul benzilor de albire dupa un tratament complet, are o durata de pana la 18 luni si sunt aprobate de specialisti de top din SUA in domeniul stomatologiei. Pentru a mentine aceste rezultate, indicat ar fi sa folosesti si alte produse de albire adiacente cum ar fi o pasta de dinti si apa de gura Crest. Nu numai ca vei avea o sanatate orala completa, dar zambetul tau va arata de milioane mai mult timp. Pana si un fulger va fi invidios pe stralucirea danturii tale.

Toate acestea si multe alte produse esentiale si care nu trebuie sa lipseasca din arsenalul nimanui, le regasesti in cadrul magazinului online pro-white.ro. Nu uita ca zambetul e cel mai frumos accesoriu pe care il poti purta, deci ingrijeste-l constant.

Pentru informatii suplimentare scrie la info@Pro-White.ro.

Cum obtii albirea profesionala a dintilor in confortul propriei case

Cum obtii albirea profesionala a dintilor in confortul propriei case