Poate daca stiai ce implica sa fii domnisoara de onoare, nu mai acceptai. Onoarea ca onoarea, greul vine pe urma. Ti se invaluie totul ca in film, ti se prezinta totul ca intr-o aura magica mai ceva ca in desene animate cu printi si printese; sa fii domnisoara de onoare e haios, pana la un punct. Serios acum, sa alegi un tort de nunta este chinuitor. Mai ales cand esti la dieta.

Primul pas: cum sa arate tortul

Nu stiu cum sunt altii, dar mireasa mea era disperata de modele. Nici nu conta daca va fi un tort real sau doar o macheta, un tort delicios sau un carton colorat. Opta intre cel floral sau cel alb cu modele. La un moment dat, in marea de optiuni de torturi nunta s-a pierdut undeva intre tortul curcubeu si cel cu accente metalice. Cum sa o fac sa se hotarasca? I-am amintit de culoarea principala a nuntii si anume lavanda; in plus, parea mai romantic sa aleaga design-ul cu siluete.

Pasul doi: ce gust sa aiba

Asa cum sortimentele la design sunt multiple, iti dai seama ca la compozitie este la fel. Mireasa mea nu se lasa cu una cu doua. Ba isi dorea ciocolata in rauri daca se poate, ba ceva mai light si fresh ca doar e vara. Si ce sa aleaga? Cappuccino a sunat mai bine. Ai crede ca pe degustate e mai usor dar ce te faci cand nu prea poti sa le degusti pe toate? Ce festin culinar este acolo ar insemna sa incepi cu alegerea tortului cu mult inainte de a alege poate tinuta.

Nu in cele din urma, de unde il comanzi? Exista o varietate de cofetarii. Ba chiar si sunt si cele care iti personalizeaza tortul. Recomandarea mea pentru mireasa a fost tocmai asta. Un tort pe care l-am comandat de ziua mea a fost experienta care m-a ghidat. Parca nu e tort satisfacator daca nu iti imprimi stilul propriu. Pana la nunta mai este, m-am gandit ca isi va dori poate si un guler floral dupa bunul plac care sa completeze tortul ales.

Trenduri? Se tine cont de trenduri la tort?

Desi suna surprinzator – multiple lucruri legate de nunta sunt surprinzatoare pentru mine, de exemplu de ce se chiuie la miri acasa – exista si trenduri in ceea ce priveste gama de torturi. Asa ca mireasa draga se ghideaza si dupa asta. Caci nu e de ajuns sa mearga pe ideea de rochii asortate la domnisoarele de onoare. Cum altfel? Din fericire, la torturi trendurile sunt superbe. Anul acesta se poarta verdele, chiar si cand vine vorba de aspectul tortului.

Contributia mea aici? Arata-i cat mai multe pentru ca la un moment dat isi cantareste optiunile in functie de ceea ce ii place. Daca am scapat ieftin nu pot sa spun; cel putin a fost vorba de un desert. Chinul este sa privesti bunatati si sa ai de asteptat pana la nunta pentru a te bucura de alegere.

2 thoughts on “Cum iti ajuti prietena sa aleaga tortul de nunta”
  1. Eu am ales tortul de la nunta noastra cu soțul meu. Ciocolată cu vișine, îmbrăcat în marțipan alb cu dantelă de marțipan mov. Ah, si acum îmi aduc aminte ce gust avea!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.