Cum fac alții bani pe net? Simplu. Sunt eficienți, nu își pierd vremea cu hlizeala, își iau munca în serios. Nu ca mine… Mi-a ieșit dimineață în cale un anunț. Omul căuta content writer dispus să își vândă munca pentru 2 euro / articol. Revoltată, m-am băgat în discuția deja aprinsă, apoi am bârfit cu bloggerii pe un alt grup.

Din vorbă în vorbă am dat-o în glume și habar nu am avut când a trecut o oră din viață. O oră în care nu am câștigat nici un ban, deși aș fi putut. Păi să facem un mic calcul. Pe primul grup am scris în jur de 300 de cuvinte, iar pe cel de bârfă probabil vreo 500 de cuvinte, adică aproximativ două articole.

În acest timp, cei dispuși să scrie pe 2 euro probabil au apucat și ei să lege câteva cuvinte. Ei, dacă în loc să pierd vremea pe grupurile de facebook, mă apucam de scris, până la ora asta aveam garantat cel puțin 4 euro, nu-i așa?

Iată cum fac alții bani pe internet, în vreme ce eu mă aleg cu râsul…

4 euro x 4,5 lei=18 lei, adică un pachet de țigări (pe care oricum aproape că l-am fumat până la ora asta) și pâine pentru toată familia pe ziua de azi. Ca să vedeți ce am pierdut! 😀

4 thoughts on “Cum fac alții bani pe internet”
  1. Desi timpul a trecut pentru tine si te-ai suparat, ai facut ceva bun, te-ai exteriorizat. Nu poti sta 24/24 ca sa vina inspiratia, ai nevoie de o pauza din când in cand sa te deconectezi. Unii se vand cu atat pentru ca pot, altii au alte pretentii de la timpul care il au.

    1. Azi 4 euro inseamna 3,50 lire. De banii astia pot cumpara paine pentru trei zile sau 3 kg de banane sau un pui mare de tot sau 2 perechi de sosete sau o jumatate de bilet de tren pana la Edinburgh sau 1/3 dintr-un pachet de tigari Pall Mall. 😆

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.