Cu totii cunoastem faptul ca industria Horeca a fost destul de grav afectata in ultima perioada din cauza pandemiei de Covid 19. Situatii la care probabil nimeni nu s-ar fi asteptat, cel putin in randul operatorilor economici. Multi dintre acestia au fost la un pas de faliment, insa delivery-ul a fost solutia care a salvat multe restaurante in acea perioada.

Multe persoane au comandat mancarea la domiciliu, iar daca serviciile au fost in concordanta cu asteptarile lor, ei au devenit clienti fideli acelui restaurant. Calitatea a fost dintotdeauna un element important in aceasta industrie, element care avut puterea sa incline afacerea spre succes sau esec.

Pentru eficienta si proctivitate in afacere antreprenorii au gasit noi modalitati cu ajutorul companiei rsistems.ro. Iata cum!

Rsistems a venit cu solutii importante pentru domeniul Horeca

Compania Rsistems implementeaza sisteme automatizate prin instalarea de hardware si software, ce are rolul de a spori eficienta unitatilor de alimentatie publica.

Practic, compania furnizeaza si instaleaza echipamente tehnice specializate in industria Horeca. Vorbim aici si despre un sistem pe nume iiko ce asigura centralizarea fluxului comenzilor ce permite si organizarea procesului de livrare complet, din momentul in care pleaca de la restaurant pana la usa clientului. In acest fel, creste si eficienta procesului de delivery, iar cei care au comandat mancare pot vedea in timp real etapele prin care trece comanda acestora.

Sistemul iiko creste performanta resturantului, cat si a personalului, iar afacerea va fi intr-o continua dezvoltare. In plus, nu mai putin de 30 000 de restaurante din 29 de tari utilizeaza softul de gestiune iiko.

Rsistems ofera un sistem gestiune restaurant foarte inteligent, bazat pe tehnologie ce are ca scop cresterea functionalitatii, cat si a profitabilitatii celor din industria Horeca. Acest sistem asigura o servire rapida, dar si calitativa tuturor clientilor, iar in acest fel profitabilitatea va creste.

Pentru cei care doresc sa deschida o afacere in aceasta industrie pot apela cu incredere la Rsistems inca de la inceput, pentru a urmari pasii corect ce trebuie urmariti.

Compania nu ofera doar servicii in acest sens, ci si produse. Puteti gasi aici POS-uri, imprimante, scannere sau cantare, toate fiind de inalta calitate si indispensabile totodata in orice local de servire.

Ristems este un aliat de incredere pentru cei din industria Horeca venind cu solutii inovatoare pentru cresterea productivitatii.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul oficial.

Date de contact:

welcome@rsistems.ro