Skip to main content

Cu cine îți bei cafeaua? Reclamă la cafea

Cafeaua de dimineață a pornit din dorința de a găsi o activitate în online. Era un soi de joacă și ei îi plăcea mult. Am susținut-o, am încurajat-o, am aplaudat-o când am văzut cât de ușor îi este să adune laolaltă oameni din toate colțurile țării și să îi țină uniți cu o ceașcă de cafea. Da, oamenilor le place cafeaua și se bucură să o bea alături de prieteni, fie ei și virtuali. Tu cu cine îți bei cafeaua?

Apoi s-a întâmplat ceva. De la 30-50 de like, pagina a explodat, urcând zilnic cu cel puțin o sută de like-uri. M-am mirat, m-am amuzat, apoi parcă am simțit și un grăunte de invidie. Frate, sunt atâția oameni în online care scriu bine, care au pe bloguri povești captivante (inclusiv povesti despre cafea) și totuși abia reușesc să adune la paginile blogurilor câteva sute / mii de like, iar o pagină unde se postează numai chestii legate de cafea are deja 30700 de like-uri și continuă să crească într-un ritm amețitor. 

Oamenilor le place cafeaua. Și le este mai ușor să se uite la poze, căci textele scrise pe bloguri răpesc timp, necesită un minim efort de a citi și a gândi. Suntem superficiali și ne îndreptăm către era în care omul, deja slăbit fizic de prea puțină mișcare, va deveni o ființă neputincioasă, care va aștepta să gândească în locul său computerele și să îi dea pe tavă rezultatele, concluziile, deciziile.

Dar ce contează, atâta timp cât cafeaua e caldă, concentrată și atât de dulce?

Tu cu cine îți bei cafeaua? Știi că aș bea și eu o cafea mai bună dacă tu ai da clic pe una dintre reclamele la cafea și ai cumpăra ceva de acolo (un espressor bun și ieftin, niște capsule de cafea bună și aromată etc?

 

One thought to “Cu cine îți bei cafeaua? Reclamă la cafea”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.